Informatiebijeenkomst over bedevaartreizen naar Lourdes

Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam begeleidt al jaren de bedevaartreizen naar Lourdes die aangeboden worden door het Huis voor de Pelgrim. Belangstellenden zijn van harte welkom op een informatiebijeenkomst over deze reizen op zaterdag 18 januari. Er wordt een presentatie en informatie gegeven over de reis, de bedevaart zelf, het leven van Bernadette en het heiligdom van Lourdes.

De bijeenkomst vindt plaats in de parochiezaal van de Moeder van de VerlosserkerkProf. Eijkmanlaan 48, 2035 XB in Haarlem en begint om 11.00 uur.

Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam bestaat uit vrijwilligers die voor u vele hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. Bij iedere reis zijn Nederlandse artsen en verpleegkundigen aanwezig en bijna alle voorkomende zorg kan worden geregeld.

De reizen die begeleid worden door de medewerkers van de Lourdes-groep zijn:

  • De 9-daagse busreis  van 18 t/m 26 mei 
  • De 6-daagse vliegreis van 20 t/m 25 mei 
  • De 6-daagse vliegreis van 8 t/m 13 september. 

Voor inlichtingen en het aanvragen van een brochure kan men terecht bij: Joke Hoekman, 06-42347729, Wilma Caiffa, 06-12157507 (na 18.00 uur) of Diaken Philip Weijers, 06-53887641

Veel informatie is te vinden op de website: www.lourdes-groep.nl. En op de Facebook pagina: Lourdesgroep. (foto: aangeleverd)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Eén op de negen huishoudens heeft een caravan of camper
Noord- en Oost-Nederland kampeerkampioen, Randstad blijft achter Uit een analyse van RDC-cijfers...
Read More
0 replies on “Informatiebijeenkomst over bedevaartreizen naar Lourdes”