Indian Summer Festival 2018

Langedijk – Nick & Simon, ANBU en Supergaande zijn toegevoegd aan de line-up van Indian Summer Festival 2018. Indian Summer Festival wordt in 2018 voor de achttiende keer georganiseerd. In totaal treden meer dan vijftig artiesten op in Langedijk. Het festival vindt plaats op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni.
Het Volendamse duo Nick & Simon speelt inmiddels al jaren mee in de top van de Nederlandse popmuziek. Nick & Simon zijn van jongens mannen geworden, mannen die met praktisch elke single die ze uitbrengen in de hitlijsten belanden. Hun hits als Pak Maar M’n Hand, Rosanne en Kijk Omhoog zijn bij iedereen bekend. Het werd dan ook duidelijk tijd dat Noord-Hollands trots Nick & Simon eens op Indian Summer Festival staan.

Ook toegevoegd aan het programma is hiphopcollectief ANBU uit Venlo. Ze produceren hun eigen muziek, schieten hun eigen clips, maken zelfs hun eigen kleding en overal waar ze komen maken ze indruk met hun verpletterende liveshows. Waar staan ze dus beter dan op de Turn Up Stage van Indian Summer Festival?

Nesim El Ahmadi & Quentin Correia zijn samen Supergaande: op YouTube scoorden ze met terugkerende shows als ‘Accepteer de Punchline’ en ‘Foute Matties’, waarmee ze binnen anderhalf jaar ruim 400.000 abonnees binnenhaalden. Ook als DJ’s treden ze regelmatig op in de clubs en op de festivals. Als MC’s hebben ze solo én als duo succes. Vandaar dat ze op zaterdag de Turn Up Stage van Indian Summer Festival hosten.

Singer/songwriter Dotan heeft helaas al zijn staande optredens geannuleerd, waaronder de show op Indian Summer Festival. Hij wordt vervangen door Nick & Simon. Ook rapper Josylvio kan er helaas niet bij zijn, voor hem is ANBU de vervanger.

Ook de precieze tijden van alle optredens op Indian Summer Festival 2018 is bekendgemaakt. De timetable is per direct te downloaden op de site van Indian Summer Festival.

Tickets
Weekendtickets voor Indian Summer kosten dit jaar €65 (inclusief  €5 servicekosten), verblijf je het hele weekend op de camping dan betaal je €85 (inclusief  €5 servicekosten). Dagtickets voor de vrijdag kosten €45 (inclusief  €5 servicekosten) en voor de zaterdag €50 (inclusief  €5 servicekosten). Daarnaast biedt Indian Summer een gelimiteerd aantal groepsbundels aan. Bij de aankoop van een groepsbundel van 10 weekendtickets krijgen bezoekers er 2 gratis. Tickets worden verkocht via IndianSummerFestival.nl, Eventim en alle Primera-winkels.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Douwe Bob opent Bevrijdingspop in Noord-Holland
Singer-songwriter Douwe Bob is de eerste artiest die op 5 mei optreedt...
Read More
0 replies on “Indian Summer Festival 2018”