Huur een salonboot in Amsterdam en geniet van de herfst

Varen in de herfst is prachtig. De Amsterdamse grachten zijn nu eigenlijk op hun mooist. Het spiegelgladde water, de omlaag dwarrelende herfstbladeren en het Rembrandt-achtig licht op de eeuwenoude grachtenpanden: het levert bijzondere beelden op. Wilt u met uw familie, vrienden, relaties een salonboot huren, dan is dit het moment. Vaar uit in stijl, in de klassieke salonboot van Amsterdam Boothuur.

Oude stijl met modern comfort

In het najaar kan het ook soms koud en guur zijn. Daarom wilt u wel een verwarmde salonboot huren. Zo kan iedereen aan boord, van jong tot oud, volop genieten van de vaartocht. Iedere luxe salonboot die u kunt huren bij Amsterdam Boothuur, beschikt over verwarming, en is geschikt voor alle seizoenen. De salonboten zijn voorzien van dubbel glas. Ook wanneer het koud(er) is, is het aangenaam op de boot. De ramen beslaan niet en u kunt goed naar buiten blijven kijken. Op de boot vindt u ook een goed verzorgd toilet. De aandrijving is elektrisch, voor een geruisloze vaartocht die past bij de herfst.

Salonboot met schipper in Amsterdam

Het succes van uw vaartocht is mede afhankelijk van een professionele schipper. U wilt immers een rustige en veilige vaartocht beleven. Een boot huren met schipper, die de Amsterdamse grachten op zijn duimpje kent, doet u bij Amsterdam Boothuur. Het is juist deze kennis die de leukste tochtjes oplevert, precies langs de juiste panden, monumenten en uitzichten. De schipper vertelt u ook alles over de vele bezienswaardigheden in Amsterdam.

Arrangementen voor deze herfst

In de herfst starten de unieke arrangementen van Amsterdam Boothuur. Dit najaar: het arrangement ’Varen met speciaal bier’. Zo kunt u een luxe salonboot huren waarop speciaal bier van Oedipus geschonken wordt. Dit biertje is afkomstig van een Amsterdamse vriendengroep, die sinds 2015 een eigen brouwerij in Amsterdam Noord heeft. Een heerlijk biertje voor een borrelplankje met kaas, worst, zoutjes, Amsterdams zuur en olijven.

Hiernaast heeft u de keuze een salonboot te huren waarop diverse dranken, lunches, high teas en zelfs uitgebreide diners worden verzorgd. Hiervoor haalt Amsterdam Boothuur de beste producten aan boord, afkomstig van de betere restaurants in de stad. Geef uw keuze op bij het huren van de salonboot, of neem nu contact op. Amsterdam Boothuur denkt met u mee, en levert een op maat gemaakte offerte.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Adembenemend Canada’s Wildlife vanaf 8 oktober in Omniversum
Vanaf 8 oktober vertoont Omniversum Canada’s Wildlife, een adembenemende grootbeeldfilm over de wonderschone...
Read More
0 replies on “Huur een salonboot in Amsterdam en geniet van de herfst”