Huishoudbeurs krijgt in 2017 een extra kleurrijk tintje

Wie van zaterdag 18 tot en met zondag 26 februari in een kleurrijke outfit richting RAI Amsterdam afreist, maakt kans op mooie prijzen. Het thema dit jaar is Colors, wat overal op de Huishoudbeurs terugkomt. Van kleur- en stylingadvies door binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw en het kleurrijke Pasar Colors Festival tot het nieuwe maagdelijk witte trouwpaviljoen Just Marry! Bovendien zorgen natuurlijk de circa 250.000 bezoekers voor de nodige kleur.

Colors staat voor hoe kleurrijk het leven van dé vrouw is. Dit uit zich op de beurs bijvoorbeeld in kleuradvies op het gebied van kleding, haar en make-up tot eten proeven uit de meest kleurrijke exotische keukens. En onder de bezoekers

hoopt Nicole Babay-Mengerink, beursmanager Huishoudbeurs. ,,Daarom roep ik iedere bezoeker op om zo kleurrijk mogelijk naar de beurs te komen. Onder de kleurrijkste bezoekers verloten wij elke dag mooie prijzen.”

Voor het eerst in de geschiedenis van de Huishoudbeurs stapt een stel in het huwelijksbootje op zaterdag 18 februari op de beurs. De bekende trouwambtenaar Dirk Zeelenberg voltrekt het huwelijk. Het huwelijk zal net als in het echt plaatsvinden met familie, vrienden en als extraatje een hoop bezoekers. Aansluitend kunnen bezoekers en toekomstige bruidsparen terecht op het nieuwe trouwpaviljoen Just Marry! waar ze alles kunnen vinden op het gebied van trouwen. Van prinsessen bruidsjurken en trendy trouwpakken tot bloemen, huwelijksreizen en ringen. Daarnaast vinden er dagelijks bruidsmodeshows plaats.

Van Surinaams, Chinees tot Marokkaans, wie aan de wereldkeuken denkt, denkt aan het veelzijdige karakter en het exotische en kleurrijke voedsel. Dit alles komt terug in het Pasar Color Festival, dat negen dagen lang tijdens de Huishoudbeurs plaatsvindt. Bezoekers kunnen hier elke dag en avond eten bij verschillende restaurants en shoppen op de Oosterse markt.
Wie toe is aan een nieuw kleurtje op de muur, stijladvies nodig heeft of op zoek is naar een geheel nieuw interieur, kan terecht op het wooninspiratieplein. Bezoekers vinden hier diverse mooie woonmerken, verschillende trendy stijlkamers en elke dag is er de mogelijkheid om te speeddaten met één van onze stijladviseurs waaronder binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw. Ruim 350 bedrijven hebben dit jaar interessante producten en aanbiedingen voor de bezoeker in petto. Naast de vele grote merken zijn er volop modeshows, demo’s, make-overs en workshops.

De Huishoudbeurs vindt plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 23 en vrijdag 24 februari van 11.00 tot 22.00 uur.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Eerste stappen Groene Strand Camperduin gezet!
Voor de meeste mensen is het strand een grote zandbak. Dat is het natuurlijk...
Read More
0 replies on “Huishoudbeurs krijgt in 2017 een extra kleurrijk tintje”