Hotel Post Lermoos vult luxe Spa-complex aan met panoramasauna

Die Fotos dürfen ausschließlich für PR- und Marketingmaßnahmen des "Hotel POST - A-Lermoos - Tirol" verwendet werden. Jegliche Nutzung Dritter ist mit dem Bildautor (www.guenterstandl.de) gesondert zu vereinbaren.

Nieuw: Panorama-chalet met heilzame Arolla Pine sauna en zoutwaterbad

Het roemrijke Hotel Post in Lermoos (viersterren superior) heeft onlangs haar nieuwe sauna-chalet geopend. Het is een luxe uitbreiding van het Spa-complex dat nu ruim drieduizend vierkante meter groot is geworden. Het chalet bestaat uit een Arolla Pine panoramasauna, een infrarood cabine, een Rest-Dream-Room en een groot openhaardvuur. Buiten ligt een groot brine bath waarin je kunt floaten op zoutwater: het revitaliseert de stofwisseling en is gezond voor je huid.

Hotel Post is een van de 25 Best Alpine Wellness Hotels in Oostenrijk. Hier baad je letterlijk in luxe. Het nieuwe sauna-complex heeft een adembenemend uitzicht op de Oostenrijkse zijde van de 2962 meter hoge Zugspitze. De authentieke sauna is gemaakt van Arollahout en dat is bijzonder. De Arolla Den, ook wel Koningin der Alpen genoemd, is een fenomeen in Oostenrijk. Het hout van deze boom wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de heilzame werking. Het heeft een heerlijk geur en zorgt voor een ontspannen gevoel: het verlaagt je bloeddruk, je slaapt er goed van en je rust beter uit.

Driedaags wellness-arrangement: Arolla Pine Dreams Intensive

Laat je door het professionele Spa-team van Hotel Post behandelen met het ontspannende wellness-arrangement Arolla Pine Dreams Intensive. Je krijgt een full-body massage waarbij actieve Arolla bestanddelen doordringen in de spieren. Dit geeft een weldadige ontspanning terwijl de Arolla Pine & honingmelk je huid duurzaam voeden. Het arrangement bestaat uit drie overnachtingen in Hotel Post Suite A, Gourmet-volpension, Verwen extra’s en Spa Arolla Pine Dreams Intensive, vanaf € 609 per persoon. Ga voor meer informatie naar www.post-lermoos.at.

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at

Website: www.post-lermoos.at.

 

Hotel Post in Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de sneeuw: skiën, rodelen, schaatsen, een winterse natuurwandeling en wild spotten.

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Al 646 Burendagactiviteiten in Noord-Holland
In 98% van gemeenten wordt Burendag gevierd Al 646 buurten in Noord-Holland...
Read More
0 replies on “Hotel Post Lermoos vult luxe Spa-complex aan met panoramasauna”