Hilarische live bingo

RegioTwee dragqueens Miss Multiple Joyce en Lucinda St. John, acteurs uit de voorstelling Four Drags and a Funeral, organiseren voor de thuiszitters weer een hilarische live bingo. De ‘Trek de Drags door de crisis Bingo’ is op vrijdag 15 mei om 20.00 uur en is live te beleven via hun Facebookpagina. Doe mee en win fantastische prijzen! Check alle info op de site als je mee wil doen www.fourdragsandafuneral.nl

De komedie Four Drags and a Funeral, van Haarlemse Productiehuis De Verbinding, kan door de maatregelen rondom de Coronabestrijding, nog steeds niet gespeeld worden. De tour is uitgesteld tot oktober. Dit brengt een aantal onvoorziene kosten met zich mee. Om die te beheersen organiseren de acteurs nu een online bingo.

Verschuiven naar oktober

De repetities en de voorbereidingen voor de tournee van Four Drags and a Funeral door het land liggen per maart stil. Door de strenge maatregelen was het onmogelijk om het stuk in te studeren. Producent van Productiehuis De Verbinding Hans Goes vertelt trots: ,,Gelukkig waren we er snel bij om alle voorstellingen die gepland stonden te verschuiven naar later dit jaar. Zo vindt alles nu plaats in oktober. De stadsschouwburg van Haarlem wordt aangedaan op 13 oktober.”

Om de gemaakte kosten vanwege het verplaatsen te beperken, maar meer ook om het publiek te vermaken, is de ‘Trek de Drags door de Crisis Bingo’ in het leven geroepen. ,,Zolang je ballen hebt is er hoop, is een zin uit de voorstelling. Bingo is een vrolijk onderdeel in de voorstelling. En nu dus online een vrolijke steun in deze moeilijke periode. Want Bingo is als het leven; zolang je ballen hebt is er hoop!”, lacht Goes die zelf een van de ‘bingodames’ speelt.

De bingo is op 15 mei om 20.00 live te volgen. Bingokaarten zijn van tevoren te koop via www.fourdragsandafuneral.nl. (Foto: Arjan Boes)

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Ridders en Kastelen, een nieuwe kijk op de Middeleeuwen

Het Museon in Den Haag opent het seizoen met  de tentoonstelling ‘Ridders...
Lees meer