Hét restaurantfestival van de hoofdstad; Taste of Amsterdam

Nieuwe restaurants, innovatieve bars; Amsterdam wordt steeds lekkerder. Taste of Amsterdam haalt verse en gevestigde smaakmakers van de hoofdstad naar het Amstelpark. Van 2 tot en met 5 juni verzamelen meer restaurants dan ooit zich op het vierdaagse, culinaire festival. Met deze restaurants, de proeverijen, workshops en een markt met lekkers is Taste of Amsterdam weer om de vingers bij af te likken.

Met meer restaurants dan ooit bewijst Taste of Amsterdam opnieuw naast een foodfestival bovenal restaurantfestival te zijn. Het Amstelpark wordt een verzamelplaats van toprestaurants en meesterchefs. Zo vertegenwoordigt chef Michiel Deenik het land en de zee met The Roast Room en Visaandeschelde. De moderne klassiekers van nieuwkomer Jansz. zijn vier maanden na de officiële opening al te proeven op het festivalterrein. En ook truffelrestaurant Verzet reist na Taste of Holland richting Amsterdam.

Chefs Alain Caron, Julius Jaspers, Justin Brown, Mark Vaessen en Ramon Beuk laten samen met restaurants als Lute, Johannes, The Rough Kitchen en The Harbour Club hun smaken proeven in het Amstelpark. In de wijnproeverijen of tijdens de ‘What’s in a Spirit’ workshops leren bezoekers alles over dranken en hun geschiedenis. Ook Veuve Clicquot en andere exclusieve merken zullen weer ze aanwezig zijn. En wie gebaande paden durft te verlaten, belandt zomaar in verscholen tuinen waar ongewone spirits geschonken worden. De Mysterybox Challenge krijgt dit jaar een bakkend broertje met het AEG Baking Lab, waar thuisbakkers de taarten, broden en koeken bruin bakken. Ook de kleinste chefs staan opnieuw in de keuken bij Taste of Kids.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

UP! Talkshow: Rouw

De laatste UP! talkshow van het seizoen gaat over ROUW. Ouder worden...
Lees meer