Het perfecte vakantiehuis in het hoogseizoen

La-Rochelle-Frankrijk

Wat voor vakantiehuis wilt u huren? Een luxe villa van 80 vierkante meter met grote tuin, overdekt terras en barbecue? Perfect schoongemaakt, met alle moderne gemakken zoals internet, televisie, vaatwasser, wasmachine en 2 badkamers en toiletten? Dan huurt u uw vakantiehuis bij FranceComfort. Hier zijn sommige vakantiehuizen beschikbaar op vrijdagen, waardoor u de zwarte zaterdagen in het hoogseizoen vermijdt. Let op: dit is een populaire oplossing onder veel vakantiegangers die hun vakantie in Frankrijk willen doorbrengen, dus wees er snel bij. Bekijk nu al welk vakantiehuis u het liefst zou huren.

Welke park kiest u?

Op diverse vakantieparken in Frankrijk zijn er worden er een aantal huizen vrij gehouden, die u kunt boeken van vrijdag tot vrijdag. Dik kan op de kleinschalige vakantieparken Domaine Les Forges, L’Espinet ook op Villages des Cigales. Na een ontspannen reis komt u op vrijdag aan om het vakantiepark en ook hier zelf kunt u genieten van alle rust op u heen. Buiten de vakantieparken valt er veel te beleven. Dankzij de fraaie natuur kunt u heerlijk varen, vissen, wandelen, fietsen of paardrijden. In nabijgelegen stadjes en dorpjes ontdekt u veel historie en cultuur. Na een verkenningstocht kunt u gaan genieten van de regionale keuken bij de één van de vele restaurantjes. Ook zijn er vaak gezellige (week)markten in de buurt te vinden waar u heerlijk rondstruint en of streekproducten koopt.

Dordogne-Frankrijk

Lokale feesten en evenementen

Hoewel u altijd kunt genieten van de natuur en cultuur op uw eigen moment, is het de moeite waard te letten op de speciale feestdagen en evenementen in de omgeving van uw vakantiepark. Op deze speciale dagen geniet u van prachtige concerten, maakt u kennis met lokale ambachten en spelletjes, bekijkt u een theatervoorstelling of danst u tijdens een romantisch bal onder de lampions van het dorpsplein. Het hele jaar door is er wel een evenement, zeker in juli en augustus. Bekijk voor al deze en andere evenementen ons overzicht en plan zo uw onvergetelijke vakantie.

Buiten het hoogseizoen op vakantie?

Bent u niet gebonden aan zomervakantie, dan bent u ook daarbuiten welkom bij FranceComfort. Wij bieden u vakantiehuizen met net iets meer comfort dan gemiddeld. De vakantiehuizen staan op kleinschalige vakantieparken met faciliteiten voor jong en oud. Er zijn huisjes voor mindervaliden en vakantiehuizen voor mensen die hun huisdier mee willen nemen op vakantie. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u hierover goed adviseren.

Reageer op dit artikel
Tags van dit artikel
,
Meer van Redactie Pluswijzer

Hobby & Vrije Tijd 2018 in vernieuwde vorm

Na een succesvolle afsluiting in 2017 staat Hobby & Vrije Tijd 2018...
Lees meer