Het najaar: de ideale tijd voor een vakantie in de Provence

In het najaar komt de Provence tot leven. Het truffelseizoen begint en er worden nog diverse wijnfeesten gehouden. Als u van rust houdt, is dit de perfecte tijd om af te reizen naar deze populaire regio. Ook is het weer veelal in november nog aangenaam. Tijd dus om dus snel zuidwaarts te gaan. Wilt u nog deze week vertrekken? Dat kan! Vier uw actieve en toch rustige vakantie in de Provence. Kom bij in een prachtig luxe villa, op een park dat geschikt is voor het hele gezin. Kies uit een van deze drie vakantieparken. Selecteer uw aankomstdatum en zie in een ogenblik welke villa’s u kunt boeken.

Welke activiteiten kun u doen?

U kunt de Provence op allerlei manieren beleven. Wat gaat u doen? Het historische Marseille verkennen? Het hoge bergdorpje Les-Baux-de-Provence en de omliggende kastelen bekijken? Varen op het prachtige stuwmeer Sainte-Croix, of in Gorges du Verdon, de grootste kloof van Europa? Golfen op een van de 8 royale golfbanen in de omgeving? Of lekker fietsen paardrijden of mountainbiken? Wat u ook wilt, een vakantiehuis huren in Frankrijk, maken al deze leuke activiteiten mogelijk.

Vakantiepark tussen de bergen

Tussen de Côte d’Azur en de Alpen ligt vakantiepark Villa’s du Verdon, in één van de mooiste gebieden van Zuid-Frankrijk: de Alpes-de-Haute-Provence. Hier komt u tot rust of trekt u erop uit, in ongerepte natuur. Hier slingert de machtige Verdon kolkend door diepe ravijnen en kloven, waarna deze rustig door stille bossen stroomt en uitmondt in azuurblauwe meren.

Vallée de la St. Baume

Het meest luxe vakantiepark in de Provence is Vallée de la St. Baume. Hier staan de vakantievilla’s op ruime kavels, met veel privacy en privé-zwembaden. Met gratis wifi en satelliettelevisie. Met de auto rijdt u binnen een half uur naar de Middellandse Zee, waar u de fjorden, zandstranden en baaitjes bewondert. Marseille ligt op slechts 50 kilometer rijden

Exclusief en luxe vakantiepark

Naast het beschermde park Sainte-Baume, ligt het luxe vakantiepark Jardin du Golf. Midden in de prachtige natuur, wijngaarden en pijnbomen. In de omgeving verkent u provençaalse dorpjes zoals Nans-les-Pins, bijvoorbeeld tijdens de ochtendmarkt op zondag. Of de historische vestingstad Sainte-Baume. Voor de befaamde 18-holes-golfbaan ‘Dolce Frégate Provence’, krijgt u 20% korting bij FranceComfort.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Sterfte aan hart- en vaatziekten sterk gedaald
In de periode van 1980 tot en met 2018 is de sterfte...
Read More
0 replies on “Het najaar: de ideale tijd voor een vakantie in de Provence”