Haarlemse lente in aantocht!

Van 24 tot 26 maart vindt de zesde editie van Haarlemse Lente plaats, waarin dertien musea, galeries en kunstenaarsinitiatieven de handen ineenslaan voor een lang weekend vol hedendaagse kunst.  De verschillende deelnemers komen samen rondom het thema ‘Blik van de Buitenstaander’.

Op vrijdag 24 maart trapt Haarlemse Lente af met een openingsceremonie in Teylers Museum om 16.00 uur. De avond zal in het teken staan van tentoonstellingsopeningen en bijzondere activiteiten in de hele stad. Met het blokkenschema in het programmaboekje, dat is op te pikken bij alle deelnemers of te raadplegen via de website, kan men een eigen avondprogramma invullen.

Op zaterdag en zondag vinden er naast de tentoonstellingen verschillende screenings, performances, rondleidingen en artist talks plaats bij de verschillende instellingen. Op zondag sluit de Haarlemse Lente af vanaf 17.00 in De Vishal op de Grote Markt. Alle locaties zijn op 24 maart vanaf 17.00 gratis toegankelijk. Tijdens de rest van het weekend gelden in de musea de normale toegangsprijzen.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Wat te doen als de fietsaccu versleten is?
Na enkele jaren merken veel mensen met een e-bike dat de accu...
Read More
0 replies on “Haarlemse lente in aantocht!”