Haarlem zingt naar de Kerst op 6 december in de Pelgrimkerk

Christelijk mannenkoor Lisse

Op donderdag 6 december 2018 zingt Haarlem naar de Kerst met het mannenkoor David uit Lisse onder leiding van Hugo van der Meij in de Pelgrimkerk aan de Stephensonstraat hoek Pijlslaan te Haarlem. Zij verzorgen het adventsconcert en worden muzikaal ondersteund door Arjan Wouters op piano en orgel.

In het begin van de negentiger jaren van de vorige eeuw ontstond in Lisse de behoefte aan een christelijk mannenkoor. Deze behoefte is door een aantal personen omgezet in werkelijkheid. Het begon met een groepje van 20 jonge mannen en dat onder de muzikale leiding van Peter Wildeman als dirigent. Vanaf haar oprichting heeft het koor een interkerkelijk karakter gehad voor wat betreft de achtergrond van haar leden.

Naast de koorzang is er ook samenzang en zijn er instrumentale solo’s door Hugo van der Meij en Arjan Wouters. Het belooft een prachtige avond te worden. Het concert begint om 20.00 uur, de entree is € 12,50 – kinderen t/m 11 jr. € 5,00 Voorverkoop van de kaarten is online mogelijk via een mail naar ticketskantoor@gmail.com. De Pelgrimkerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert indien niet uitverkocht ook in de kerk verkrijgbaar. Verdere info: www.zingenenzo.com Vrij parkeren in de directe omgeving van de kerk.

Reageer op dit artikel
Tags van dit artikel
,
Meer van Redactie Pluswijzer

Begrensd Oppervlak – Droomlandschappen: Nieuwe expositie in provinciehuis

  Haarlem – De nieuwe Dreefexpositie ‘Begrends Oppervlak’ is van 16 maart...
Lees meer