Grote Kampeer & Outdoor Beurs Zaandam bij Vrijbuiter

Op 9 & 10 maart 2019 wordt de Kampeer & Outdoor beurs met Camping Info Markt georganiseerd bij Vrijbuiter aan de Stormhoek 17 in Zaandam. Voor iedereen die wil ontdekken wat kamperen te bieden heeft of nieuwe gebieden wil verkennen. Er zijn campingeigenaren en product experts om uw vragen te beantwoorden. De entree is gratis net als het parkeren.

De beurs is ideaal voor de beginnende en de fanatieke kampeerder, de echte buitenmens of de nieuwsgierige bezoeker en alles wat ertussenin zit. Deze beurs is groter en gevarieerder van opzet dan voorgaande edities en het is voor elke kampeerder een must om deze beurs te bezoeken. De Megastore is gewoon open met nieuwe collecties en speciale beursaanbiedingen, dus u kunt gelijk uw aankopen doen.

Op 45 stands tonen veelal campingeigenaren zelf de mogelijkheden op hun terrein. Er is een grote variatie aan campings, van Scandinavië tot Spanje evenals plattelands minicampings in Nederland en daarbuiten die aangesloten zijn bij bijvoorbeeld SVR, VeKaBo en de ANWB.

Er zijn stands van leveranciers die zelf uitleg geven over hun producten. Demonstraties van de nieuwste stoelen, slaapzakken, wandelschoenen, vrijetijdskleding, voortenten en alles wat met kamperen en buitenrecreatie te maken heeft. U kunt al uw vragen stellen aan deze experts. Buiten staat Frans Stokman Caravans en Campers met informatie over verkoop en verhuur van campers en caravans.

Ook voor de kinderen is er vermaak, er komt een campinganimatieteam om de jeugd een gezellige dag te bezorgen. Op het horecaplein staat een foodtruck met lekkere vakantiemenu’s, je waant je bijna in Frankrijk, Duitsland of Italië. En het hele weekend vinden er op het activiteitenplein verlotingen plaats, waarbij mooie kampeerprijzen te winnen zijn die gelijk meegenomen kunnen worden.

Er zal ook een ludieke wc-rol actie zijn. Wanneer bezoekers een wc-rol meenemen naar de beurs maken ze kans op prijzen als een weekend in een 4-persoons stacaravan op Camping Bertrix in de Ardennen en een gratis week met eigen kampeermiddel op Camping de Holterberg in Overijssel.

De deelnemende campings en leveranciers, routebeschrijving en meer informatie over de Kampeerbeurs Zaandam vindt u op https://www.vrijbuiter.nl/ (Foto: aangeleverd)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Bramen plukken in het duingebied
Augustus staat bekend als de oogstmaand van de braam, ook in het...
Read More
0 replies on “Grote Kampeer & Outdoor Beurs Zaandam bij Vrijbuiter”