Grootbeeldfilm Great White Shark in Omniversum

Vanaf dinsdag 24 april draait Great White Shark een halfjaar in het Haagse filmtheater Omniversum. De bekroonde grootbeeldfilm van Luke Cresswell en Steve McNicholas laat de kracht en schoonheid zien van de grote witte haai, het iconische roofdier dat in de oceaan bovenaan de voedselketen staat.

De Carcharadon Carcaris, de grote witte haai, geldt sinds de wereldwijde blockbuster Jaws als een bloeddorstig zeemonster. De grootbeeldfilm Great White Shark laat een andere kant zien van het gestroomlijnde, zeven meter grote roofdier. Freedivers zwemmen met de haaien mee om ze te taggen zodat we meer leren over dit mythische dier, ouder dan de dinosauriërs. Zij volgen hen van dichtbij in de kristalheldere wateren bij Isla Guadeloupe, Zuid-Afrika, Californië, Mexico en het haaienverzamelpunt bij Stewart Island, Nieuw-Zeeland.

Bewonder de indrukwekkende omvang en efficiënte jachttechnieken van de grote witte haai. Op het 840 m² grote scherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – is Great White Shark een hele ervaring. Door de dieren te bekijken door de ogen van de duikers ervaren de toeschouwers de kracht en schoonheid van het roofdier als nooit tevoren.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
NK Scootmobiel op Circuit Zandvoort
Zandvoort – Op 27 juni organiseert Stichting Gouden Dagen het NK Scootmobiel...
Read More
0 replies on “Grootbeeldfilm Great White Shark in Omniversum”