Genomineerden ‘Leukste uitje van Noord-Holland’ 2021 bekend

Dertien uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Noord-Holland 2021’. Een vakjury heeft de top 13 vastgesteld. Nu is het aan de leden van de ANWB. Zij kunnen vanaf vandaag hun stem en steun uitbrengen aan hun favoriete uitje in de provincie via www.anwb.nl/verkiezing. Wie de winnaars zijn wordt begin volgend jaar bekend gemaakt. 


De top 13 van genomineerde uitjes in Noord-Holland (in willekeurige volgorde):
1.   Het Scheepvaartmuseum

2.   This is Holland

3.   Linnaeushof

4.   Ecomare

5.   Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

6.   Eye Amsterdam

7.   Landgoed Hoenderdaell

8.   Zuiderzeemuseum

9.   Sprookjeswonderland

10. Amsterdamse School Museum Het Schip

11. Micropia1

2. Funmania Aalsmeer

13. Speelpark Oudvalkeveen


Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000. Er zijn 15 uitjes genomineerd namens Noord-Holland.
Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten. 
Vakjury bestaat uit: Walter Jonker – Hoofdredacteur Pretwerk.nl, Riëtte Mulder-Lemein – mede-eigenaar Go-Kids, Goof Lukken –Trendwatcher en docent attractieparken management Breda University of applied sciences, Hans van Leeuwen – trendwatcher Pleisureworld, Willem Kraanen – senior adviseur ZKA Leisure consultants en Marlies Ellenbroek – Marketing en Business Development Manager ANWB Eropuit.
De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ wordt georganiseerd door ANWB Eropuit. Dé plek binnen ANWB waar leden inspiratie opdoen voor een leuke dag uit in eigen land. Op www.anwb.nl/eropuit kunnen leden ook tickets voor de leukste uitjes met ANWB ledenvoordeel bestellen. (Foto: aangeleverd)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Rode Kruis start proef met quarantainecoaches
Momenteel zitten veel mensen verplicht in thuisquarantaine of isolatie vanwege een coronabesmetting...
Read More
0 replies on “Genomineerden ‘Leukste uitje van Noord-Holland’ 2021 bekend”