G-voetballers uit Noord-Holland krijgen training van bekende voetbaltrainers

De G-voetballers van diverse amateurverenigingen in Noord-Holland hebben de dag van hun leven gehad. Bekende voetbaltrainers verzorgden tijdens Coaches on Tour een professionele training voor de G-voetballers. In de ochtend verzorgden Gerald Vanenburg en Richard Witschg...
De G-voetballers van diverse amateurverenigingen in Noord-Holland hebben de dag van hun leven gehad. Bekende voetbaltrainers verzorgden tijdens Coaches on Tour vorige week een professionele training voor de G-voetballers. 

In de ochtend verzorgden Gerald Vanenburg en Richard Witschge van Ajax een training bij CTO ’70. Zij hebben de training afgesloten met een wedstrijd onder leiding van scheidsrechter betaald voetbal Joey Kooij.
In de avond verzorgde Almere City een training bij Roda ’23, FC Volendam ging langs bij VV Koedijk, Bondscoach Erwin van de Looi gaf namens Jong Oranje training bij SV NVC Naarden en Telstar ging naar VV de Zouaven. Iedereen deed met trots mee en ervaarden hoe het is om te trainen als een profvoetballer. 

Coaches on Tour is een initiatief van Coaches Betaald Voetbal (CBV), in samenwerking met KNVB en Fonds Gehandicaptensport. Jaarlijks wordt er op BVV Barendrecht het CBV G-voetbaltoernooi georganiseerd. In verband met corona is het dit jaar niet mogelijk om een feestelijke en sportieve voetbaldag te organiseren op één locatie. Daarom heeft CBV met Coaches on Tour een alternatief voor de G-voetballers georganiseerd.
Foto: aangeleverd
Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
IJmuidenaar voor meer dan 25.000 euro opgelicht via bitcoin-beleggingsfraude
IJmuiden – Snel rijk worden door te beleggen in bitcoins. De gedachte...
Read More
0 replies on “G-voetballers uit Noord-Holland krijgen training van bekende voetbaltrainers”