Fietsenwinkel.nl: de grootste online fietsenwinkel

Fietsenwinkel.nl-de-grootste-online-fietsenwinkel

Nederland mag zich met recht een echt fietsland noemen. Nergens ter wereld wordt relatief gezien door een hoger percentage van de bevolking gefietst. De omstandigheden zijn in ons land dan ook ideaal, gezien het vlakke landschap. Bovendien is de laatste jaren in veel gemeenten fors ingezet op het investeren in goede fietsverbindingen, om zo het autorijden verder te ontmoedigen en daarmee het milieu te sparen. Ook vanuit de industrie wordt continu geïnvesteerd in noviteiten op het gebied van fietsen. Er is voor de consument heel wat keus in stadsfietsen, sportfietsen en elektrische fietsen.

Hoe maak je de juiste keuze?

Belangrijk bij de keuze voor een goede fiets is dat deze aansluit bij het beoogde doel. Gebruik je een fiets vooral voor korte ritjes in de stad? Hou je ervan om er lekker op uit te gaan met de fiets en langere stukken te rijden? Of wil je een supersnelle racefiets om grote afstanden te overbruggen en topsnelheden te behalen? Wat het antwoord ook is, het is vaak lastig om een keuze te maken, juist omdat het aanbod zo enorm groot is. Daarom heeft Fietsenwinkel.nl het de klanten zo eenvoudig mogelijk gemaakt om tot een afgewogen keuze te kunnen komen. Op de website zijn alle fietsen ingedeeld in hoofdgroepen en kun je als bezoeker alle beschikbare modellen in volgorde laten weergeven op basis van prijs, populariteit of kortingsbedrag. Zo heb je direct duidelijk waar je aan toe bent en ben je verzekerd van de meest optimale informatie. Op Fietsenwinkel.nl wordt namelijk veel aandacht besteed aan het zo goed mogelijk informeren van de klant over het geboden product.

Met name de elektrische fiets is de laatste jaren flink in opkomst. Van elke drie nieuw verkochte fietsen was er in 2016 al één elektrisch, vorig jaar werden in ons land voor het eerst meer elektrische fietsen verkocht dan traditionele stadsfietsen. De verwachting is dat de elektrische fiets uiteindelijk vrijwel geheel het straatbeeld zal gaan domineren. Om een goede keuze te kunnen maken, is een proefrit aan te bevelen. Daarom heeft Fietsenwinkel.nl op een groot aantal locaties in ons land testcenters waar een model naar keuze kan worden uitgeprobeerd. Tevens zijn er in het hele land servicepunten van Fietsenwinkel.nl waar klanten terecht kunnen voor onderhoud en reparatie. De website zelf bevat overigens een uitgebreide sectie met tips voor het zelf onderhouden en repareren van fietsen. Met behulp van handige instructiefilmpjes over bijvoorbeeld het oppompen van de banden en het afstellen van de versnelling, worden fietsbezitters letterlijk op weg geholpen!

Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
Ruim 7 ton voor onderhoud historische windmolens
De provincie Noord-Holland stelt subsidie beschikbaar voor het onderhoud van historische windmolens...
Read More
0 replies on “Fietsenwinkel.nl: de grootste online fietsenwinkel”