Fiets4Daagse Noord-Holland!

Le Champion organiseert dit jaar weer twee Fiets4Daagses door de natuur en de prachtige dorpjes van Noord Holland. De Fiets4Daagse Hoorn vindt plaats in het voorjaar, terwijl de vier routes in rondom Alkmaar plaatsvinden in hartje zomer. Deelnemers kunnen zich voor beide evenementen aanmelden via www.fiets4daagsenoordholland.nl. De echte fietsliefhebbers die aan beide evenementen willen deelnemen kunnen gebruik maken van het speciale passe partout.
Van 2 tot en met 5 mei kunnen fietsliefhebbers genieten van vier routes in de omgeving Hoorn en Westfriesland. Van e-bikers tot actieve toerfietsers en iedereen daar tussen kunnen iedere dag 30, 50 of 70 kilometer fietsen door de natuur rondom Hoorn, waarbij de bloeiende tulpenvelden centraal staan. De deelnemers kunnen de tochten afwisselen met een bezoek aan verschillende musea.

Van de startlocatie Alkmaar zitten de deelnemers in een mum van tijd in de duinen van Egmond en de groene natuur. Van 5 tot en met 8 juli vindt de Fiets4Daagse Alkmaar plaats. De deelnemers starten dagelijks vanaf IJsbaan de Meent en nemen iedere dag een afwisselende route rondom Alkmaar en door de kuststrook.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Expositie Watererfgoed Uitgelicht

Molens, gemalen, dijken en sluizen vertellen het verhaal van de strijd tegen...
Lees meer