Fiets naar je Werk-maand ‘Love to Ride’ bijna van start

Op 1 juni aanstaande start de Fiets naar je Werk-maand: Love to Ride. In deze landelijke fietscompetitie maken deelnemers kans op prijzen door op de fiets naar het werk te gaan. Op deze manier wil de Fietsersbond mensen stimuleren om wat vaker voor de fiets te kiezen. Aanmelden kan nog tot 1 juni.

Love to Ride is een internationale fietsstimuleringscampagne die al jaren een succes is in Europa. Enkele jaren geleden bracht de Fietsersbond de campagne ook naar Nederland. Dat werd warm ontvangen door het fietsland. Sindsdien hebben al zo’n tweeduizend deelnemers meegedaan aan de Love to Ride campagne.

Fiets naar je Werk-maand
Dit jaar registreren deelnemers gedurende de gehele maand juni al hun fietsritten van en naar werk. Dat doen ze met de gratis app. Organisaties en afdelingen nemen het tegen elkaar op. Hoe meer geregistreerde fietsritten een team maakt, hoe groter hun winkans. Elke deelnemer maakt automatisch kans op prijzen. Houd hiervoor www.lovetoride.net/nederland in de gaten.

Voordelen van fietsen
Verspreid door het hele land sluiten werkgevers zich aan bij de Fiets naar je Werk-maand. Zo dragen zij bij aan fitte en vitale werknemers. Fietsen is positief voor de gezondheid en reduceert het ziekteverzuim. Daarnaast heeft fietsen een positieve impact op de omgeving. Werknemers die de auto vaker laten staan, dragen bij aan filevermindering. Bovendien hebben kantoren minder parkeerplekken nodig.

Aanmelden vóór 1 juni
Deelnemers kunnen zich tot 1 juni aanmelden via www.lovetoride.net/nederland. Daar kunnen ze vervolgens een team aanmaken of zich aansluiten bij een team. Organisaties die de Fiets naar je Werk-maand onder hun werknemers willen promoten, kunnen zich ook aanmelden via www.lovetoride.net/nederland. Zij ontvangen dan een gratis digitaal informatiepakket om te verspreiden onder collega’s. Door fietsen te stimuleren, zorgen organisaties samen voor gezonde, gelukkige collega’s!

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Joost Swarte en het boek
Het thema boeken loopt als een rode draad door het oeuvre van de Haarlemse...
Read More
0 replies on “Fiets naar je Werk-maand ‘Love to Ride’ bijna van start”