Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience verzet naar mei 2021

Hicle Events schuift de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience van 19 en 20 februari door naar 7 en 8 mei 2021. Gekozen is voor een latere datum in het jaar vanwege de coronacrisis. Locatie voor de events blijft Jaarbeurs in Utrecht. 

Een grootschalig evenement in februari 2021 bleek niet haalbaar, gezien het toenemend aantal besmettingen sinds oktober. ,,De verwachting is dat het vakantieseizoen 2021 later op gang komt dan gebruikelijk, evenals het boeken van vakanties”, zegt directeur Theo Jorna van Hicle Events. ,,Mei is daardoor een goed alternatief voor februari in deze bijzondere tijden. Ook een ruime meerderheid van de Fiets en Wandelbeurs-nieuwsbrieflezers, gaf in een enquête aan een beurs in mei 2021 te verkiezen boven een beurs in februari 2021.”

De events van Hicle in België zijn eveneens vanwege corona verplaatst naar mei. De Fiets en Wandelbeurs, E-bike Challenge en Mount Expo zouden aanvankelijk op 13 en 14 februari in Flanders Expo in Gent plaatsvinden. De nieuwe data zijn 1 en 2 mei 2021, locatie is wederom Flanders Expo.

Foto: aangeleverd

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Nierstichting collecteweek
Ruim 60.000 collectevrijwilligers collecteren van 15 t/m 21 september tijdens de collecteweek...
Read More
0 replies on “Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience verzet naar mei 2021”