Feestje organiseren? Zorg voor een feestelijke entree

Golden fence posts with red

Heeft u binnenkort een feestje te vieren? Iemand in uw omgeving bereikt een bijzondere leeftijd? Of u viert een andere mijlpaal? Dan denkt u na over de aankleding. Behalve de standaard tafeldecoratie, slingers en ballonnen, zou u ook een rode loper kunnen uitrollen. Of wellicht is een blauwe of groene loper wel veel toepasselijker voor uw feest. Zo bezorg je de gasten een feestelijk onthaal. Particulieren bestellen rode lopers en evenemententapijt maar al te graag bij GJ Floors uit Genemuiden. U heeft hier een ruime keuze in tapijt, zodat er altijd iets iets wat bij uw thema past.  Kies uit onder andere de volgende mogelijkheden.

Glitter en glamour

Met een glitterloper voegt u glitter en glamour toe aan uw feest. De lopers zijn volledig bedekt met glitterdeeltjes. Heeft u een groot evenement of een gala? Dan zijn deze lopers wat u zoekt. Ze zijn verkrijgbaar in iedere gewenste lengte. Deze lopers kunt u prima meerdere keren gebruiken. De schittering blijft, ook bij buitengebruik. Goud, zilver, paars, antraciet, blauw, zwart of een rode loper met glitters? Voor welke glittertapijt gaat u?

Gepersonaliseerder lopers

Door de loper te laten bedrukken met een een eigen tekst of afbeelding maakt u de entree persoonlijk. Er zijn diverse mogelijkheden voor het printen van een afbeelding of tekst op een loper.  Bij GJ Floors weten ze er alles van. Deze kwaliteit is standaard voorzien van een sterke PVC-rug. U kunt dit tapijtsoort gerust langdurig buiten laten liggen, want het is eenvoudig te reinigen. Met een gepersonaliseerde loper met logo creëert u een mooie entree en tegelijkertijd een verbinding met de persoon of het koppel die het feest geeft. Met afzetpalen en afzetkoorden wordt de entree extra luxe. Ook dit kunt u bij ons bestellen. Dan bent u in één keer klaar.

Allerlei kleuren

Ons assortiment kleurentapijt is heel divers. Ook voor wit, roze, paars, zwart, creme, geel, grijs en oranje evenemententapijt zit u goed bij GJ Floors. Het tapijt is direct uit voorraad leverbaar op 2 en 4 meter breed. Iedere kleur is verkrijgbaar in diverse tinten. Kies uit onder ander naalviltkwaliteit ‘Tokyo’ of ‘Dallas’. Bij het bestellen heeft u een aantal opties. Zo kunt u ook bevestigingsmaterialen erbij bestellen.

GJ Floors

Als u wilt besparen op de kosten is het mogelijk om de rode loper of het evenemententapijt zelf te leggen. Hier heeft u bevestigingspennen, lijm, lijmband, dubbelzijdig tape of mesjes voor nodig. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze legservice. Hiervoor hanteren wij vier verschillende pakketten. Kies zelf het pakket dat het beste bij u past. Op een afgesproken tijdstip komen onze medewerkers langs om het evenemententapijt te leggen.

Wilt u meer informatie over welke loper of evenemententapijt geschikt is voor uw evenement?
Onze medewerkers helpen u graag met uw keuze. Bel meer informatie naar 038 – 33 75 332 of stuur een mail naar info@gjfloors.nl.

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
UP! Talkshow: Kunnen we het over iets leukers hebben?
Met Bert Keizer, Nico Dijkshoorn, SeniorWeb en Noble Er komt een moment...
Read More
0 replies on “Feestje organiseren? Zorg voor een feestelijke entree”