Feestelijke opening van het culturele seizoen

Het Haags UIT Festival wordt dit jaar een tweedaags festival. Dit jaarlijkse evenement staat symbool voor de start van het culturele seizoen in Den Haag. Deze 44e editie start op zaterdagavond 3 september met de UIT Nach. Op zondag 4 september loopt Den Haag weer uit voor de Cultuurmarkt en de vele live optredens op verschillende locaties in de binnenstad.

Op zaterdagavond 3 september nodigen Haagse theaters en podia iedereen uit voor een gratis en doorlopend programma. Bezoek bijvoorbeeld De Grote Kunstshow in de Koninklijke Schouwburg en luister naar het Residentie Orkest in het Zuiderstrandtheater. Ook Diligentia, Theater aan het Spui, De Nieuwe Regentes, Korzo, Theater de Vaillant, Laaktheater, Dakota, ZUID57, Appeltheater en NEST doen mee aan de UIT Nach. De eerste editie van de UIT Nach wordt feestelijk afgesloten met een 80s-90s-Nullies afterparty in Paard van Troje.
Op zondag 4 september is de Haagse binnenstad gevuld met diverse buitenpodia, verrassend straattheater, muziek, dans, cabaret, toneel en een Cultuurmarkt vol informatie over en kortingskaarten voor het aankomende culturele seizoen. Artiesten geven een voorproefje van hun show die het komende seizoen in Den Haag te zien is. Bekendmaking van namen volgt later!

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
De Karavaan, De Nieuwe Wereld
Van Hemelvaart tot en met Pinksteren is er een uitgebreid programma op...
Read More
0 replies on “Feestelijke opening van het culturele seizoen”