Facebook

facebook-logoDe Pluswijzer is ook te vinden op Facebook.
Zie hieronder onze facebook-feed:


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

dinsdag 18 februari 2020, 11:09

50Plus-Wijzer

... Lees meerLees minder

zondag 16 februari 2020, 13:31

Corry Flantua

Alzheimer Nederland, afdeling Westelijk Utrecht zoekt vrijwilligers.

Op het moment zijn we op zoek naar een lokale belangenbehartiger voor de regio Woerden.

Belangenbehartiging betekent in de breedste zin, het streven naar passende zorg voor mensen met dementie en de juiste ondersteuning van mantelzorgers. Het opkomen voor hun belangen, zowel landelijk als lokaal.

Voor een lokale belangenbehartiger betekent dit o.a. contacten in het lokale dementie netwerk verdiepen en uitbreiden. In voorkomende gevallen in gesprek gaan met beleidsmakers, politici, zorginstellingen en hulpverleners in de betreffende gemeente. Het als een uitdaging zien zoveel mogelijk mensen binnen het werkgebied weten te enthousiasmeren voor de activiteiten op het gebied van een dementievriendelijke samenleving.

Lijkt het je leuk om in je eigen gemeente op te komen voor mensen met dementie.
Ben je bereid de wensen en behoeften te leren kennen van mensen met dementie en hun mantelzorgers en hen een stem te geven ?
Kun je minimaal 4 uur in de week hiervoor vrij maken ?
Dan is deze functie iets voor jou !
Via de volgende link vind je de vacaturetekst: www.alzheimer-nederland.nl/node/40412 en meer informatie over belangenbehartiging: bit.ly/2BtaYan
... Lees meerLees minder

Alzheimer Nederland, afdeling Westelijk Utrecht zoekt vrijwilligers.Op het moment zijn we op zoek naar een lokale belangenbehartiger voor de regio Woerden.Belangenbehartiging betekent in de breedste zin, het streven naar passende zorg voor mensen met dementie en de juiste ondersteuning van mantelzorgers. Het opkomen voor hun belangen, zowel landelijk als lokaal.Voor een lokale belangenbehartiger betekent dit o.a. contacten in het lokale dementie netwerk verdiepen en uitbreiden. In voorkomende gevallen in gesprek gaan met beleidsmakers, politici, zorginstellingen en hulpverleners in de betreffende gemeente. Het als een uitdaging zien zoveel mogelijk mensen binnen het werkgebied weten te enthousiasmeren voor de activiteiten op het gebied van een dementievriendelijke samenleving.Lijkt het je leuk om in je eigen gemeente op te komen voor mensen met dementie.
Ben je bereid de wensen en behoeften te leren kennen van mensen met dementie en hun mantelzorgers  en hen een stem te geven ?
Kun je minimaal 4 uur in de week hiervoor vrij maken ?
Dan is deze functie iets voor jou !
Via de volgende link vind je de vacaturetekst: https://www.alzheimer-nederland.nl/node/40412 en meer informatie over belangenbehartiging: https://bit.ly/2BtaYan
Load more