Extra shows: Hans Klok komt met theatertent naar Zaandam

Hij is er zelf verbaasd over. Hans Klok heeft inmiddels meer dan 10.000 kaarten verkocht voor zijn voorstelling ?Hans Klok & Friends?. Dit is de eerste grote theaterproductie van de illusionist na Corona. Op 15 juli gaat zijn voorstelling in première in Utrecht en is vervolgens tot...
Hij is er zelf verbaasd over. Hans Klok heeft inmiddels meer dan 10.000 kaarten verkocht voor zijn voorstelling ‘Hans Klok & Friends’. Dit is de eerste grote theaterproductie van de illusionist na Corona. Op 15 juli gaat zijn voorstelling in première in Utrecht en is vervolgens tot en met 1 augustus in de Domstad te zien. ,,We hebben nu extra steden toegevoegd”, vertelt Hans. ,,Na Utrecht gaan we naar Zaandam, Apeldoorn, Zwolle, Maastricht, Den Bosch en Rotterdam. Een mega tournee dus. Ik ben er super trots op.” 

De voorbereidingen voor de show ‘Hans Klok & Friends’ zijn in volle gang. Choreografie, kostuums, muziek en illusies worden op elkaar afgestemd, vertelt Hans. ,,Het zijn intensieve weken. Ik train op dit moment dagelijks met mijn team. Het wordt een spectaculaire voorstelling. Naast mijn eigen acts zijn er een aantal gastartiesten te zien. Onder meer stunts op motoren en aan de trapeze. Het is echt een familievoorstelling voor het hele gezin.” De locatie is extra bijzonder. ,,Er is een moderne theatertent gebouwd waarmee ik straks door het hele land reis. Deze tent is voorzien van comfortabele kuipstoelen. Het publiek is al anderhalf uur voor aanvang welkom. Een DJ en foodtrucks maken de beleving compleet.” De massale belangstelling komt voor de artiest als een totale verrassing. ,,Natuurlijk hoopte ik er wel op”, vertelt hij. ,,Het is heerlijk dat dit nu gebeurt. Een artiest heeft zijn publiek nodig. Na maanden van stilstand is er nu eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. We mogen weer. Het doek gaat weer open. Ik heb er ontzettend veel zin in.” Tickets voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.hansklokshow.nl. Bezoekers hebben een geldig corona toegangsbewijs nodig. Alle praktische informatie is geplaatst op de website. Vanwege de grote vraag naar kaarten is snel reserveren raadzaam. 


Tournee: 
Utrecht – Griftpark: 15 juli tot en met 1 augustus 
Zaandam – Parkeerterrein De Burcht: 7 augustus tot en met 15 augustus 
Apeldoorn – terrein bij Omnisport: 21 augustus tot en met 29 augustus 
Zwolle – Ijsselhallen: 4 september tot en met 12 september 
Maastricht – Geusseltvelden: 18 september tot en met 26 september 
Den Bosch – De Pettelaarse Schans: 2 oktober tot en met 10 oktober 
Rotterdam – naast SS Rotterdam: 16 oktober tot en met 31 oktober
Foto: aangeleverd
Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
Gratis zonnebrand voor patiënten en bezoekers Spaarne Gasthuis
Vanaf 1 juli biedt het Spaarne Gasthuis haar patiënten en bezoekers gratis...
Read More
0 replies on “Extra shows: Hans Klok komt met theatertent naar Zaandam”