Exclusieve show van Nahko tijdens Live At Amsterdamse Bos 2018

Amsterdam – An Acoustic Evening with Nahko & Trevor Hall is de nieuwste toevoeging aan de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos komende zomer. Deze speciale avond vindt op zaterdag 7 juli plaats tijdens deze zesde editie van Live At. Voor Nahko is dit zijn eerste en enige soloshow in Nederland, ditmaal met goede vriend Trevor Hall erbij. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K’s Choice, Venice, alt-J, Clouseau, Glass Animals en Little Steven and the Disciples of Soul al aangekondigd. De kaartverkoop voor An Acoustic Evening with Nahko & Trevor Hall is op zaterdag 7 april gestart.  

Nahko werd bekend als gezicht van Medicine for The People, maar komt nu met zijn allereerste soloshow naar het Amsterdamse Bos. Het optreden tijdens Live At is tevens zijn enige Nederlandse show van dit jaar. Voor deze show neemt Nahko niet alleen goede vriend Trevor Hall mee, maar ook special guest Bobby Alu.

Afgelopen jaar verscheen Nahko’s eerste solo-album My Name Is Bear waarop duidelijk een mix te horen is tussen roots- en folkinvloeden. Het album, met als uitblinker eerste single Dragonfly, werd wereldwijd met open armen ontvangen. My Name Is Bear is een intieme en zeer persoonlijke collectie aan liedjes die Nahko’s ontwikkeling als artiest vertolken en waarin hij nog verder de diepte in gaat dan op zijn eerdere werk. Ook Trevor Hall gooit hoge ogen in de muziekwereld. Deze geboren muzikant bracht vorig jaar het album The Fruitful Darkness uit via het platform Kickstarter. Zijn campagne daar werd de best scorende van 2017.

Eerder werden Brigitte Kaandorp Wereldtournee, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K’s Choice, Venice, alt-J, Clouseau, Glass Animals en Little Steven and The Disciples of Soul al aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2018. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld. Kaarten zijn verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
‘Mode op de bon’ – een nieuw modebeeld in oorlogstijd
Mantelpakjes van vermaakte herenkostuums, truitjes van hondenhaar en trouwjurken van parachutestof. Met...
Read More
0 replies on “Exclusieve show van Nahko tijdens Live At Amsterdamse Bos 2018”