Er even helemaal tussenuit in Hotel De Paddestoel

Op zoek naar een fijne vakantiebestemming, niet ver van huis? Waar men kan genieten van huiselijke gezelligheid in combinatie met comfort en een uitstekende keuken? En waar het mogelijk is allerlei uitstapje te maken zowel te voet, met de fiets of auto? Denk dan eens aan een verblijf in hotel De Paddestoel in het mooie Brabant.

De Paddestoel is gelegen in het prachtige buitengebied van Oisterwijk tussen vennen en bossen. Gasten kunnen ontspannen op het ruime terras en genieten van de rustgevende natuur die volop aanwezig is. Het hotel beschikt over comfortabele kamers die voorzien zijn van douche, toilet, kitchenette met koelkast, telefoon, tv en huiselijk zijn ingericht. Alle kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een eigen terras. Er is ook een exclusief, uniek gelegen vijfpersoons vakantiehuis te midden van de bossen en vennen, ingericht met luxe keuken inclusief vaatwasser en combimagnetron, luxe badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche en ruim terras.

Het hotel bevindt zich op loopafstand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina, het groene woud en de Mortelen, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Oisterwijk, de parel van Brabant, is een bourgondische oase te midden van een weergaloos groen landschap. Eeuwenoude eiken omzomen de oude kern, die de sfeer van genieten uitstraalt. De steden Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Breda zijn in twintig autominuten bereikbaar.

,,Bedankt voor de gastvrijheid. De gemoedelijkheid en de persoonlijke aandacht, tezamen met jullie faciliteiten, zorgen er voor dat de gasten helemaal het vakantiegevoel kunnen hebben. Voor een onbezorgde korte vakantie in eigen land is de Paddestoel een echte aanrader!” Dat is een van de positieve reacties in het gastenboek van het hotel. Hotel de Paddestoel. Scheibaan 5, Oisterwijk, tel.: 013 5282555, info@hoteldepaddestoel.nl.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Actie #natuurinjetuin op zaterdag 7 november
Doet u morgen mee met de actie #natuurinjetuin? Met een aantal simpele...
Read More
0 replies on “Er even helemaal tussenuit in Hotel De Paddestoel”