Eerste ontbijtrestaurant van Noord-Holland opent haar deuren

Wat ooit vier jaar geleden begon in New York, oversloeg naar San Francisco, daarna werd gevolgd door Berlijn, Londen en Parijs gebeurt nu Koog aan de Zaan: het ontbijtrestaurant. Het nieuwe restaurant HAPS opent op 4 augustus a.s. haar deur voor jong en oud van 11.00 tot 15.00 uur. Het ontbijtrestaurant is een origineel initiatief van Mickey van Gendt. Ze is een echte trendsetter in de Zaanstreek. Ze doet het met hart en ziel: ,,Ik word er blij van om mensen te laten genieten en bijeen te brengen in een sfeervolle omgeving.”
Het ontbijt is, volgens velen, de belangrijkste maaltijd van de dag. Vreemd genoeg is dit nu net de maaltijd die er door alle hedendaagse hectiek en stress nogal eens bij inschiet. Niet in 2018! Ontbijten wordt een feestje bij HAPS. Ga er lekker genieten van ovenverse broodjes, een fantastische cappuccino of gewoon een puur sapje. Alles kan bij HAPS. Een fris begin van de dag, kan ook zakelijk gezien het juiste moment zijn voor een business meeting.
Op zaterdag 4 augustus kun je naar hartenlust (sfeer) proeven. Er zijn talloze hapjes en de koffie of thee moet natuurlijk ook getest worden. Mickey hoopt dat haar HAPS dè plek wordt waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren maar er vooral genieten. Voor de krant, wifi en airco is gezorgd.
HAPS heeft een ware Italiaanse chef, die voor de lekkerste warme ontbijtverrassingen zorgt. Hij verwent bezoekers met verse taarten en zelfgebakken brood. De producten en ingrediënten van het ontbijtrestaurant komen veelal uit de regio en waar mogelijk zijn ze biologisch.
HAPS is open op donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 en op zaterdag en zondag gaat de deur een uurtje later open. Op dinsdag en woensdag is HAPS beschikbaar voor besloten events, netwerkbijeenkomsten, vergaderingen of verjaardagen.
HAPS, Lagendijk 49, Koog aan de Zaan (vlakbij Zaanse Schans en tegenover De Waakzaamheid). (Foto: aangeleverd)
Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Vaartocht door oer-Hollands veenlandschap vlak bij Alkmaar

Stap aan boord en vaar mee op zondag 8 december om 11.00...
Lees meer