Een tas die past bij jou

schoudertas

Je wil graag een nieuwe tas maar je weet nog niet precies wat voor een je gaat kiezen. Je wil natuurlijk wel een tas die echt bij jou past en niet eentje waar je na twee weken op uitgekeken bent. Je vindt het belangrijk om stijl en klasse te combineren met functionaliteit en ruimte.

Het beste van twee werelden

Wanneer je gaat kijken voor een nieuwe tas is dat iets wat je misschien niet zomaar even doet. Je wilt namelijk een tas die je dagelijks kunt gebruiken en stelt daaraan nogal hoge eisen. Je wil eigenlijk gewoon het beste van twee werelden. Een combinatie van stijl en klasse met functionaliteit en ruimte. Heb je er wel eens aan gedacht om dan een tas te kiezen van het merk cowboysbag? Dit merk is al een aantal jaar bekend en heeft heel veel verschillende stijlen wat tassen aan gaat. Ze hebben niet alleen damestassen maar ook aan de heren is gedacht. Het materiaal wat zij gebruiken voor hun tassen is hoogwaardig te noemen. Daar is dan de prijs ook wel naar maar je hebt wel een stuk kwaliteit in handen wanneer je kiest voor hun merk.

Niet alleen tassen maar ook andere accessoires

Dit merk heeft trouwens niet alleen maar tassen maar ook andere accessoires. Bij die mooie schoudertas die jij hebt uitgezocht hoort natuurlijk ook een hele mooie portemonnee. Je had het eigenlijk niet in de planning maar ach, je mag jezelf toch wel een keertje extra kietelen? We zeggen wel eens, als je het zelf niet doet, een ander doet het ook niet! Soms moet je jezelf gewoon eens lekker laten gaan en het gewoon doen!

Nu je hebt gekozen voor een bepaald merk moet je nog gaan kiezen wat voor een soort tas je wilt. Een handtas is hartstikke mooi en heeft veel ruimte, maar je moet hem altijd in je hand houden dus je hebt eigenlijk nooit je handen vrij. Met een schoudertas heb je dat niet en kan je gewoon lekker alles bekijken wanneer je bijvoorbeeld aan het winkelen bent. Aangezien je voor functionaliteit wilde gaan zou het dus een wijs besluit zijn om voor een schoudertas te kiezen. Nu je dat ook hebt besloten is het nu alleen de kleur nog waar je het over eens moet worden. Ga je voor veilig zwart of waag je de gok en ga je toch een keer voor een kleurtje? Het is ook wel eens leuk om van je lijn af te wijken en voor een kleurtje te gaan. Een mooie lichtbruine kleur is ook wel overal bij te combineren en enigszins veilig om voor te kiezen.

Een blij ei!

Eindelijk heb je het gedaan en heb je die onwijs gave tas besteld die je al een tijdje op het oog had. Nu nog wachten tot hij binnen is en dan kan je gaan beginnen met het indelen van je tas. Heb jij daar ook zo een last van dat je in het begin dan weer even moet zoeken in welk vakje je nu weer wat hebt opgeborgen of ben jij er al meteen aan gewend? Met een nieuwe tas lijkt het soms wel of je een heel ander mens bent. Misschien komt dit wel omdat je zelf ook een beetje onwennig bent nog. Je zult binnen no time eraan gewend zijn. Eigenlijk is een nieuwe tas inrichten bijna hetzelfde als je kamer veranderen. Voor je er erg in hebt weet je al niet beter meer en ben jij al helemaal gewend aan jouw mooie nieuwe tas die om je schouders hangt.

Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
Tentoonstelling Onder Vrienden – De Bergense School in kaart
Deze zomer presenteert Museum Kranenburgh in Bergen opnieuw een aantrekkelijke bloemlezing uit...
Read More
0 replies on “Een tas die past bij jou”