Een bijzonder sieraad voor elke bijzondere gelegenheid

BtB armband

Geslaagd? Verloofd? Een huwelijk of een vriendschap bezegelen? Dat zijn memorabele gebeurtenissen in het leven die een mooi geschenk zoals een sieraad verdienen. Het sieraad dat jij geeft aan die bepaalde persoon staat voor altijd symbool voor die bijzondere gelegenheid. Dat is een mooie gedachte. Maar het vinden van een passend sieraad kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Heb je al eens aan een sieraad van Buddha to Buddha gedacht? Dit merk biedt zo veel keus dat het juiste sieraad er altijd wel tussen zit.

Merk met een filosofie

Buddha to Buddha is een Amsterdams sieradenmerk met een uitgesproken filosofie. Iedere nieuwe collectie vertegenwoordigt weer prachtige opvallende ontwerpen. De sieraden zijn zo ontworpen dat je ze nog heel lang met veel plezier zal dragen. Het eerste ontwerp was een armband. Tijdens zijn reis naar India was de Nederlandse ontwerper Batul Loomans op zoek naar de diepere betekenis van het leven. Die zoektocht leverde een armband op die symbool stond voor deze reis: een sterke en solide schakelarmband die je vooral ook voelt als je hem draagt. Later is de collectie uitgebreid met andere sieraden zoals zilveren ringen, oorbellen, horloges, colliers en hangers.

Buddha to Buddha

Gemaakt door de beste zilversmeden

Wist je dat de sieraden van Buddha to Buddha helemaal met de hand worden gemaakt in Indonesië? Een ambachtsman is tot wel drie dagen bezig met het maken ervan want aan ieder detail wordt met uiterste precisie aandacht besteed. De sieraden worden gemaakt van 925 sterling zilver. Dit is zilver verzwaard met sterling waardoor de armband extra sterk wordt. Ieder sieraad is uniek en dat maakt het merk dan ook bijzonder. Voor ringen en armbanden worden er ook andere materialen toegevoegd zoals goud, leer en edelstenen. Dit zie je ook terug bij de diverse hangers.

Grote collectie

Ieder Buddha to Buddha sieraad symboliseert een overtuigde, bewuste levensstijl die het leven omarmt en het individu koestert. De armbanden zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor iedereen en passen bij veel bijzondere gelegenheden. Ringen beginnen al vanaf maat 15 en zijn verkrijgbaar in allerlei stijlvolle designs. Armbanden zijn verkrijgbaar van maat 16 tot met 21. De lijn Ben gaat zelfs tot maat 23. De totale collectie omvat een aantal families zoals de bekende Bain, de Chain en de Nathalie. Deze lijnen omvatten ook een Junior/XS-versie. Deze Buddha to Buddha ringen en armbanden hebben een fijner of smaller ontwerp. Vrijwel alle families hebben naast het basismodel ook variaties op dat model zoals de Nathalie Long oorbellen of de ring Chain texture.

Zoek uit en bestel online

Wil jij ook iemand verrassen met een stoer sieraad voor altijd? Kijk snel op www.mybuddha.nl en vind in onze uitgebreide collectie het perfecte sieraad. Wij zijn officiële dealer van Buddha to Buddha en bieden de grootste en steeds weer de nieuwste collectie van Nederland. Een sieraad koop je 30 dagen op zicht. Online bestellen gaat bij ons heel snel. Als je voor 17:00 uur bestelt, bezorgen wij je cadeau de volgende dag al bij je thuis. Als je een sieraad in het echt zien wilt zien, ben je van harte welkom bij ons verkooppunt in Hoorn.

Reageer op dit artikel
Tags van dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Leuke luitjes biedt nieuwe contacten voor 60-plussers in Noord-Holland

Bij het ouder worden vallen bestaande contacten soms weg. Veel ouderen willen...
Lees meer