Dé Hollandse Motorbeurs

Op 16,17 en 18 november 2018 zal in Expo Haarlemmermeer de eerste editie worden gehouden van Dé Hollandse Motorbeurs, ofwel “Amsterdam Motorbike Show” zoals het door sommigen al wordt genoemd. Na ruim 20 jaar Dé Noordelijke Motorbeurs te hebben georganiseerd, is de organisatie door verschillende relaties gevraagd om ook een vergelijkbare motorbeurs te organiseren in het westen van het land. Een interessante gedachte waar de organisatie samen met Libéma, de partner in de TT-Hall in Assen, een vervolg aan heeft gegeven.

Libéma is ook eigenaar van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, onder de rook van Amsterdam. Het is een moderne locatie van ruim 20.000 m2, zeer centraal gelegen in het westen en goed bereikbaar vanuit alle richtingen via de A4, A5 en A9. Ook beschikt het complex over een grote parkeergelegenheid direct bij de hal, genoeg redenen voor de organisatie om voor deze locatie te kiezen.

Het weekend van 16, 17 en 18 november is het derde weekend waarin traditioneel de MotoRai werd gehouden en waarin veel nieuwigheden aan het publiek werden getoond. Tevens een goede periode voor veel aanbiedingen en leuke cadeaus voor Sinterklaas en Kerst. Mooie beursaanbiedingen zullen er dan ook zeker zijn. Vanwege het weekend, de periode in het jaar, de locatie en de centrale plek in Noord- en Zuid-Holland (met 471.378 motorrijders!!), heeft de motorbranche Dé Hollandse Motorbeurs omarmd.

Inmiddels is de aanmeldingsperiode voor standhouders gestart en zijn er al veel inschrijvingen uit Nederland en zelfs Duitsland. De standhouders komen met nieuwe motoren, occasions, kleding, koffers/tassen, helmen, gereedschap, accessoires, merchandise, verhuur van motoren, verzekeringen, gehoorbescherming, leer, titanium race onderdelen, miniaturen, uitlaten, reizen, coating, te veel om op te noemen! Ook diverse (merken)clubs zullen deelnemen aan het evenement om leden te treffen en zich aan het motorpubliek te presenteren.

Voor meer informatie, tickets of deelname aan de beurs ga naar www.dehollandsemotorbeurs.nl. Het laatste nieuws is ook te volgen via Twitter (@motorbeursholl) en Facebook (www.facebook. com/dehollandsemotorbeurs)

Foto: Directeur van Expo Haarlemmermeer, Frank Duller (r) en beursmanager Paul van Put (l) van Organisatiebureau Fremar, heffen het glas op het nieuwe evenement: Dé Hollandse Motorbeurs. Motor Service Hoofddorp zorgde voor de passende entourage. (Foto: aangeleverd)

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Een vloed aan kunst en cultuur in Amsterdam-Noord

Honderd jaar geleden, in de nacht op 13 – 14 januari 1916, braken...
Lees meer