De Bazaar vanaf vrijdag weer grotendeels open

Vanaf vrijdag 22 mei 12 uur gaat de Bazaar in Beverwijk grotendeels open. De coronaregels zijn van toepassing en er is een maximum gesteld aan het aantal bezoekers per hal en per winkel. 

Verruimde openingstijden

Om goed te kunnen voldoen aan de spreiding van publiek verruimt De Bazaar haar openingstijden. Vrijdag is De Bazaar open vanaf 12.00 uur.Zaterdag en zondag is De Bazaar open vanaf 10.00 uur.

 Wat is er open

De winkels die voldoen aan de richtlijnen zijn geopend. Voor een precies overzicht verwijzen wij naar debazaar.nl/open. Op last van de regering blijven restaurants, terrassen en toiletten nog gesloten. 

Richtlijnen

Er zijn diverse maatregelen genomen om de toestroom en veiligheid van de bezoekers zoveel mogelijk te garanderen. Denk hierbij aan de 1,5 meter regel, maar bijvoorbeeld ook aan het monitoren van het aantal bezoekers dat zich op De Bazaar begeeft. In het kort een overzicht van de verdere maatregelen die De Bazaar heeft genomen: 

  • Bazaar medewerkers werken samen met BOA’s om bezoek te reguleren en toe te zien op de handhaving van de regels door bezoekers en huurders. Bazaar medewerkers zijn herkenbaar aan paarse caps en veiligheidshesjes.
  • Op enkele plekken is eenrichtingsverkeer ingesteld om bezoekers voldoende ruimte te kunnen geven.
  • De Bazaar lanceert binnenkort een digitale routekiezer en monitor, waarmee de spreiding van bezoekers ook via de digitale plattegrond wordt ondersteund.

 Een overzicht van de richtlijnen is te vinden op debazaar.nl/open

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van outlets, boetiek, markten en food in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Versmarkt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. Of één van de outlets waar je met grote korting merkartikelen kan kopen. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer. (Foto: aangeleverd)

Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
Lentepret bij Museum BroekerVeiling tijdens de meivakantie
Tijdens de meivakantie waait bij Museum BroekerVeiling een frisse voorjaarswind. In de...
Read More
0 replies on “De Bazaar vanaf vrijdag weer grotendeels open”