De Amsterdamse grachten ontdekken per privéboot

priveboot

De mooie maanden komen er weer aan. De tijd van musea en andere binnenactiviteiten ligt achter ons: tijd om plannen te maken voor buiten! In dit artikel willen we je graag de mogelijkheden laten zien om per privé boot met schipper de grachten van Amsterdam te verkennen. Weg van de drukte van de Amsterdamse straten en laat je heerlijk rondvaren over de Amsterdamse grachten, langs al het moois dat onze hoofdstad te bieden heeft.

Altijd wel een vaarroute die bij je past

Het succes van een vaartocht valt of staat natuurlijk met de vaarroute. Op weinig plekken kun je op dit gebied zo je hart ophalen als in de Amsterdamse grachtengordel. Er zijn veel mogelijkheden met voor elk wat wils! 

Verken het toeristische hart van Amsterdam via de Wallenroute, of vergaap je aan de prachtige gebouwen op de architectuur- of Berlageroute. Ben je toe aan een gastronomische ontdekkingsreis? Kies dan voor de culinaire route en begin of eindig de rondvaart bij een hip en goed restaurant. Liever wat meer natuur? Op de Plantageroute vaar je door de bijzonder Plantagebuurt en langs dierentuin Artis. 

De perfecte boot voor iedereen

Wil je ook binnenkort een privé boot huren in Amsterdam om onze hoofdstad te gaan verkennen? Ook op het gebied van de boten is er keuze genoeg!

Ga bijvoorbeeld voor een luxe rondvaart met diner, waar de grachten van Amsterdam altijd vol van liggen. Een salonboot biedt meer luxe, compleet met relaxte zitplekken, een toilet en verwarming. Staat er echt mooi weer op het programma? Kies dan voor een open sloep met ervaren kapitein. Deze sloepen hebben een comfortabel rondzit met grote kussens om heerlijk in te loungen. Ben je zelf die ervaren kapitein? Dan zijn er tot slot ook mogelijkheden voor het huren van je eigen privé sloep om in alle vrijheid de Amsterdamse grachten te verkennen. 

Je ziet het: een salonboot huren in Amsterdam is het ideale uitje voor iedereen. Van cultuur tot natuur en lekker eten, en van de wind in je haren tot ultieme luxe. Waar gaat jouw bloed sneller van stromen?

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Dieuwertje Blok in ANBO Magazine: “Ik krijg hoofdpijn van sociale media”
Presentator Dieuwertje Blok vertelt in het ANBO Magazine dat zij nog lang...
Read More
0 replies on “De Amsterdamse grachten ontdekken per privéboot”