Elke dag gratis theater en muziek op festivalhart Karavaan

Alkmaar – Van 1 t/m 10 juni is er een uitgebreid programma op het Doelenveld in Alkmaar, waar ook dit jaar het festivalhart van Karavaan is. 10 dagen lang wordt hier gebouwd met een Open Mind, het thema van deze festivaleditie. Voor jong en oud is er op het Doelenveld gratis straattheater en livemuziek, korte voorstellingen, eten&drinken en een flinke portie zien en doen. Ook voor mensen met een kleine beurs is het elke dag genieten!
Het hele Doelenveld wordt één mooi en intiem festivalhart waar je met je kinderen op beide zondagen geniet van Kinderkaravaan. Waar je de multimedia-voorstelling Call Response Call beleeft en van waar je de uitdaging van Reverse aan gaat: de speciaal voor Alkmaar gemaakte achterstevoren geluidswandeling.

Elke dag behalve maandag en dinsdag is er een nieuwe gratis straattheater-act: kom genieten van dans, hou je adem in bij de acrobatiek, lach en gniffel bij de komische voorstellingen en verbaas je bij optische illusies.
Livemuziek en de Karavaan-kerk
Ook voor livemuziek en eten&drinken kom je naar het festivalhart. Karavaan bouwt hier een heuse kerk waarin het pop-up restaurant Tineke Kookt verrijst, waar je je weekend start met een gezellige vrijdagmiddagborrel of waar je de dag begint met een goede cappuccino. En elke avond geniet je van een gratis live-concert van steeds een andere band, van singersongwriters tot feestelijke dansmuziek. Het volledige programma van Karavaan Festival 1 t/m 10 juni is te vinden op karavaan.nl
  (Foto: Danielle Koelemeij)
Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Regio bijeenkomst Nederlandse Vuurtoren Vereniging

De Nederlandse Vuurtoren Vereniging organiseert op zaterdag 9 november voor de zevende...
Lees meer