Concerten door topmusici van Holland Music Sessions in Castricum

Holland Music Sessions maakt het voor geselecteerde, jonge begaafde musici uit de hele wereld mogelijk om in Bergen en omstreken masterclasses te volgen bij internationaal beroemde musici en muziekpedagogen. Daarnaast geven deze toptalenten  concerten op de mooiste locaties in Noord-Holland. Heel geweldig dat zij op vrijdagavond 2, 9 en 16 augustus en op zaterdag 10 augustus ook Castricum aandoen voor het geven van vier concerten.

Op vrijdag 2 augustus om 20.00 uur in de Dorpskerk speelt: Xuan Song (China), piano, werken van Beethoven en Schumann; Renate Apperloo, (Nederland), cello, en Alex Ramirez (Spanje), piano, spelen werken van Bach en Prokofjev.

Op vrijdag 9 augustus om 20.00 uur in de Dorpskerk speelt: Vicky Juo (Taiwan), piano, werken van Beethoven, Tachmaninoff, Debussy en List; Hana Chang (VS) en Natsumi Ohno (Japan), piano, spelen werken van Ysaye, Schubert en Ernst.

Op zaterdag 10 augustus om 10.30 uur in de Bibliotheek van Castricum spelen Hana Chang, viool, en Emma Petruska, cello,  werken van Bach (gratis toegang).

Op vrijdag 16 augustus om 20.00 uur in de Dorpskerk speelt Alexander Bianchi (Spanje), piano, werken van Chopin, Liszt, Rachmaninoff en  De Falla; Joachim Jamaer (België), cello, en Tobias Borsboom (Nederland), piano, spelen werken van Chopin, Liszt, Rachmanonoff, De Falla, Brahma, Bach en Ligeti.

Het volledige programma van alle concerten in Noord-Holland is te vinden op de website van Holland Music Sessions: www.tihms.com/concerten. Kaarten normaal € 18,-;  begunstiger TIHMS  15,-; jongeren tot 30 jaar/CJP  9,-; kinderen t/m 12 jaar gratis , zijn te bestellen en te betalen via bovenstaande website, maar zijn ook verkrijgbaar op de betreffende avond in de kerk, voor zover er nog plaatsen beschikbaar zijn. (Foto: aangeleverd)

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Genieten van muziek in Pieterswijk
De mooiste wijk van Leiden is de Pieterswijk. De monumentale panden en...
Read More
0 replies on “Concerten door topmusici van Holland Music Sessions in Castricum”