Cocktailkenner word je zo

Cocktails: iedereen drinkt er wel eens een en weet wat het zijn. Maar als je denkt dat een cocktail gewoon een mengsel is, heb je het mis. Elke cocktail is grondig doordacht om je een ultieme geur- en smaakbeleving te geven. De kunst van het mixen van een cocktail vertoont veel gelijkenis met de gastronomie. Welkom in de wondere cocktailwereld! Leer alles over de essentiële benodigdheden, het verschil tussen shaken en stirred, de technieken om te mixen als een prof, het herkennen van een goede cocktailbar en het maken van de perfecte combinaties met gerechten. Of organiseer een cocktailparty met of zonder alcohol. Met Cocktailkenner word je zo haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis. Bovendien geeft dit boek je recepten voor ruim 100 cocktails, van klassiek tot heel bijzonder.
De in de Bourgogne geboren Mickaël Guidot groeit op vlak bij de beroemde Côte de Beaune en Nuits-Saint-Georges. Hij bezoekt regelmatig de bars en kelders in de regio en leert de wijnwereld kennen. Guidot is tevens whiskyliefhebber en startte zijn blog ForGeorges met als doel zonder bombastische taalgebruik de wereld van whisky toegankelijk te maken. Eerder verscheen van zijn hand Whiskykenner word je zo.
Het boek ‘Cocktailkenner word je zo’ is in mei verschenen. Omvang: 216 pagina’s Formaat: 18,5 cm x 24 cm Gebonden ISBN: 978 94 6143 190 5 Prijs: € 22,50.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Overgrote deel gemeenten totaal niet klaar voor groeiende groep ouderen
Steeds meer ouderen komen in de problemen omdat gemeenten totaal niet voorbereid...
Read More
0 replies on “Cocktailkenner word je zo”