Castle Christmas Fair, dé kerst- en lifestyle fair van Noord-Holland

Op de historische locatie Slot Assumburg in Heemskerk wordt op 29 november t/m 2 december de grootste kerst- en lifestyle fair van Noord-Holland georganiseerd. Vlak voor de gezelligste maand van het jaar begint, is één van de mooiste plekken in Noord-Holland het toneel voor de Castle Christmas Fair. Een complete kerstbazaar met een exclusief programma en een breed scala aan kerst- en lifestyleproducten. Begin de kerstdagen in stijl en laat u inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode en culinaire verwennerijen.

Donderdag 29 november om 11.00 uur opent de Castle Christmas Fair haar poorten. Om 20.00 uur zal de fair wederom op originele wijze officieel worden geopend.

Pagodetenten sieren de magische kasteeltuin en het horecaplein. Daarnaast zorgen diverse culinaire stands voor extra kerstbeleving. Met vier dagen bijzondere programmering en meer dan 150 gespecialiseerde bedrijven die zich presenteren, hoeft u niet meer naar Duitsland. De Castle Christmas Fair is namelijk gewoon in Noord-Holland te vinden.
Profiteer van bijzondere koopjes en ambachtelijke natuurproducten zoals chocolade, cosmetica, verschillende soorten wijnen en bijzondere delicatessen. Van verantwoorde worst tot ambachtelijk gebakken oerbrood, warm uit de houtovens. Tevens hippe mode, mooie sieraden, foute kersttruien, brocante, maar ook internationale bedrijven zijn aanwezig op de fair. Naast ambachten en kunstenaars is er zelfs uniek entertainment. Voor de kleintjes zijn verschillende workshops zoals kinderschminken en kerstballen pimpen. Kortom: een heerlijk dagje uit voor iedereen!
Er zijn over vier dagen circa 100 optredens geprogrammeerd. De Castle Christmas Fair biedt naast het kerstshoppen een gevarieerd, muzikaal programma van middeleeuwse kerstliederen tot hedendaagse hits. Van diverse ensembles en kerstkoren tot lokale Big Bands en Fanfares, zoals Tata Steel Big Band The Swing Masters, West-Side Dickensorkest, Cecilia Big Band, showorkest St. Ceacilia en de Waterland Big Band.

Slot Assumburg kent een rijke historie. De landerijen rondom het Slot zijn recent omgetoverd tot een bezienswaardigheid met als absoluut hoogtepunt de Frans classicistische baroktuin inclusief rosarium, prieel en boomgaard.

Reguliere tickets voor dit evenement kosten € 12,50 per persoon, en parkeren kan voor € 5 per dag; inclusief shuttlebusservice die u van de parkeerplaats naar de kerstfair brengt. Bezoekers kunnen met korting entree- en parkeertickets online bestellen. Deze zijn beperkt beschikbaar. Via https://www.castlechristmasfair.nl/kerstmarkt-tickets/ koopt u in de voorverkoop met korting e-tickets voor € 8,75 per persoon. Ook leest u hier meer over de Castle Christmas Fair en via www.facebook.com/castlechristmasfair/ wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. (Foto: www.bertilvanbeek.nl)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Kanocursus in Spaarndam
Kanovereniging KVS in Spaarndam organiseert eind maart een beginnerscursus Kanoën. Voor iedereen...
Read More
0 replies on “Castle Christmas Fair, dé kerst- en lifestyle fair van Noord-Holland”