Cast The Addams Familie compleet; Grootste reizende musical slechts te zien in negen theaters

TEC Entertainment heeft tijdens een presentatie in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam de volledige cast en creatieve team bekend gemaakt van de grootste reizende musical van komend theaterseizoen, de Broadway hit-musical ‘The Addams Family’.

Dochter Wednesday Addams is verliefd geworden op een doodnormale Hollandse jongen: Lucas Beineke. Samen met zijn ouders, Ellis en Henk Beineke, komt hij kennis maken met zijn aanstaande schoonfamilie: The Addams Family. De familie Beineke zal in de musical gespeeld worden door Mylène d’Anjou, Dick Cohen en Terence van der Loo. Daarnaast zal het ensemble van The Adams Family bestaan uit Julia Berendse, Frank van Hengel, Javan Hoen, Suzanne de Heij, Thomas Kuipers, Rick Sessink, Dieter Spileers,  Miriam Venema en Liss Walravens.  Al eerder werd aangekondigd dat Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Irene Kuiper, Marjolein Teepen, Martijn Vogel en Raymond Paardekooper te zien zullen zijn in ‘The Addams Family’.

Tijdens de presentatie werd ook het creatieve team voorgesteld, dat zal worden aangevoerd door regisseur Paul Eenens. Het team bestaat verder uit Jon van Eerd (vertaling en bewerking), Stanley Burleson (choreografie), David Keech (muzikale leiding), Carla Janssen Höfelt (decorontwerp), Uri Rapaport (lichtontwerp), Jeroen Bas (geluidsontwerp), Eve Velthuijzen (kostuumontwerp) en Bobby Renooij (haar en make-up).

Verhaal

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma Eudora (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas (Terence van der Loo), een gewone jonge man die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders Ellis en Henk Beineke (Mylène d’Anjou en Dick Cohen) worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

De nieuwe Nederlandse bewerking van ‘The Addams Family’ is in theaterseizoen 2018 – 2019 te zien in Schouwburg Hengelo, Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Theater Orpheus Apeldoorn, World Forum Theater Den Haag, MartiniPlaza Groningen, Chassé Theater Breda, Parkstad Limburg Theater Heerlen, Schouwburg Amphion Doetinchem en RAI Theater Amsterdam.  Kaarten  voor de voorstellingen van ‘The Addams Family’ zijn te koop via www.theaddamsfamily.nl (Foto: Margot de Heide)

 

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Uw vakantie wordt vuurwerk

Wilt u deze zomer een spetterende vakantie beleven? Boek dan een vakantiehuis...
Lees meer