Een en al muziek klinkt op het Canadaplein

Een en al muziek klinkt op het Canadaplein tijdens het Zomer op het Pleinweekend van 23 en 24 juli in Alkmaar. Zaterdagavond 23 juli staat in het teken van kleinkunst met Lieve Bertha en zangeres Elke Vierveijzer; zondagmiddag staan de Friese singer-songwriter Elske de Wall en de tribute-band Her Majesty op het podium.

De grappige, prachtig gezongen liedjes van Lieve Bertha (Koen Brouwer en Rens Polman) zweven ergens tussen nederpop en kleinkunst in. Het duo wordt wel vergeleken met Simon and Garfunkel, Blöf, Jurk en Acda en de Munnik maar op niemand lijken ze echt. Singer-songwriter Elke Vierveijzer (foto) was finalist van het Amsterdams Kleinkunst festival 2015. Ze brengt een ode aan Maarten van Roozendaal met het programma ‘Om te janken zo mooi’. Lieve Bertha en Elke Vierveijzer staan op zaterdagavond 23 juli vanaf 20.30 uur op het podium van Zomer op het Plein.

De Friese singer-songwriter Elske de Wall neemt het publiek mee in haar liedjes en verhalen die gaan over liefde, vergankelijkheid van dingen en doorzettingsvermogen. Het soloconcert van Elske is te zien op zondagmiddag 24 juli vanaf 14.30 uur. Na Elske de Wall treedt Her Majesty op. Her Majesty begon als Beatlescoverband en besloot na succesvolle tournees een andere naam op de bühne te gaan coveren: Crosby, Stills, Nash & Young. Het icoon van de Woodstock-generatie, met karakteristieke meerstemmige zang.

 

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Bijzondere rondleiding
Op zondag 6 november wordt er in het beeldenpark Een Zee van...
Read More
0 replies on “Een en al muziek klinkt op het Canadaplein”