Bowlen in Amerikaanse stijl: wat is er allemaal mogelijk?

Bowling

Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de totaalbeleving op een bowlingbaan. We willen niet alleen bowlen maar meer een compleet uitje inclusief verse plategrills, een sfeervolle ambiance met beeld en geluid. Dit vind je allemaal bij All American Bowling, dé bowling van Noordwijkerhout en omgeving.

Zien, proeven en horen

“Zodra je onze bowling binnenstapt, proef je gelijk sfeer”, zegt Henk Oosterhuis, de eigenaar. Je proeft het niet alleen, je ziet het en hoort het ook. In vergelijking met andere bowlingcentra in Nederland onderscheidt All American Bowling zich door haar gasten te verrassen en in te spelen op zintuiglijke waarnemingen. Sfeer en aankleding spelen hierbij een grote rol in de totale bowlbeleving.

Amerikaanse ‘look en feel’

Onze Amerikaanse inrichting is allesbehalve saai en ongezellig. Na een vriendelijk ontvangst bij de receptie en bij het inchecken, mag je plaatsnemen in onze gezellige lounge waar je alvast een drankje kunt nuttigen. Tijdens het bowlen geniet je van prachtige videobeelden van Amerikaanse highlights. Zo lijkt het net of je in hartje New York staat te spelen of op de Brooklyn Bridge. En de sfeer wordt nog bijzonderder als je kiest voor Magic Bowlen. In combinatie met video-effecten en feestelijke muziek ervaar je hoe de sfeer je gelijk naar een heel ander level trekt. De menukaart is ook heel Amerikaans. Een All American Burger en Texas Spareribs ontbreken dan ook niet op het menu.

Magic bowlen: een bijzondere belevenis

Magic bowlen is een hele aparte belevenis. Met speciale videoclips, lichteffecten, blacklight, lichtgevende ballen en swingende muziek is je bowluitje een echt feestje. De bowling verandert in een disco. Zeker voor kinderen is dit een fantastische ervaring. Voor of na het bowlen kun je ook nog genieten van onze plategrills met ambachtelijk vlees en verse vis. Of kies voor een van onze bowling deals Spare, Strike of Turkey. Wij raden wel aan om het Magic Bowlen op tijd te reserveren in verband met geplande competities of trainingen.

Voor elk soort feestje

Of je nu een bedrijfsfeest, buurtuitje, familiefeest of kinderfeestje te vieren hebt, wij verzorgen het allemaal. Voor ieder type feest hebben wij voordelige arrangementen samengesteld. Alles is omlijst met sfeervolle verlichting, leuke muziek en natuurlijk met de uitstekende service van onze medewerkers. Zo voeren wij alvast de namen in de computer in, voor de allerkleinsten zetten wij alvast de kidsbumpers omhoog. Zo kun je gelijk beginnen op de afgesproken tijd.

Deze zomer ook geheel in Amerikaanse sferen bowlen?

Voor bowlen in een Amerikaanse ambiance hoef je niet naar Amerika maar kun je terecht in de bowling van Noordwijkerhout. Je vindt ons in het partycentrum aan de Langelaan 2 samen met Flamingo Casino’s en Restaurant Oriental Wok. Als het slecht of regenachtig weer is in de zomervakantie is dit een heel erg leuke belevenis met het gezin of de familie. Ook als je op vakantie bent in Noordwijk of omgeving ben je van harte welkom in onze bowlingbaan. Tijdens de zomervakantie (1 juli t/m 26 augustus) zijn wij geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur. Reserveren kan eenvoudig via onze website: www.allamericanbowling.nl of bel naar +31 (0)252 372 202.

Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
Een eigen werkblad of aanrechtblad is beter
Met een eigen werkblad of aanrechtblad heeft u een perfecte oplossing. U...
Read More
0 replies on “Bowlen in Amerikaanse stijl: wat is er allemaal mogelijk?”