Bevorder uw gezondheid met het dragen van comfortschoenen

Bevorder uw gezondheid

Voeten zijn de basis van uw gezondheid. Daarom zijn goede schoenen essentieel om voet-, gewrichts- en rugklachten te voorkomen. Meijerink Schoenen staat al sinds 1941 voor vakmanschap in schoenen. Deze specialist dankt haar goede naam aan de grote collectie comfortschoenen voor dames en heren. De schoenen hebben een uitstekende pasvorm en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn leverbaar in alle wijdtematen. Ook zijn ze er met een los voetbed dat geschikt is voor inlegzolen. Meijerink Schoenen is leverancier van alle vooraanstaande merken. De comfortschoenen van bijvoorbeeld Xsensible Stretchwalker en FitFlop dragen bij aan een goede gezondheid. Ook misstaan ze absoluut niet onder een zorgvuldig gekozen outfit. 

Verschillende wijdtematen

De specialisten van Meijerink Schoenen weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed passende schoenen te dragen. Knellende schoenen brengen vervelende ongemakken zoals blaren en eksterogen met zich mee. Op de lange termijn veroorzaken schoenen die slecht passen zelfs klachten als hielspoor, hamertenen, scheefstand en hallux valgus. Ook bestaat het risico op rug- en gewrichtsklachten. Wanneer zij een nieuwe collectie samenstellen, selecteren de inkopers van Meijerink daarom schoenen die speciaal worden gemaakt voor mensen met gevoelige voeten. Een groot deel van de merken in het assortiment is verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Deze maat geeft de extra aanwezige ruimte aan in de voorvoet van de schoen. Wijdtematen worden aangeduid met letters. Hoe breder de schoen, hoe hoger de letter in het alfabet. De smalste maat wordt uitgedrukt met de letter E en de breedste maat met de letter M.     

Gepatenteerd stretchleer

Bent u op zoek naar schoenen die zich comfortabel om uw voet vormen, waardoor u maximale vrijheid ervaart? Bij Meijerink Schoenen vindt u een uitgebreide collectie sneakers, veterboots en sandalen van Xsensible Stretchwalker damesschoenen en herenschoenen. Zoals de wel bekende modellen Jersey, Filly en Engeland in verschillende eigentijdse kleuren. De schoenen van dit Nederlandse merk staan bekend om het perfecte draagcomfort en de modieuze uitstraling. Xsensible Stretchwalker gebruikt bij het vervaardigen van de schoenen gepatenteerd stretchleer, dat uit maar liefst zes lagen bestaat. Iedere laag heeft een andere functie en is zeer flexibel. Het stretchleer ademt zeer goed, is enorm sterk en zorgt voor een aangename temperatuur. Het bijzondere materiaal maakt iedere Xsensible Stretchwalker schoen uniek!

Spierontwikkeling

Ook voor de grootste online collectie Fitflop slippers, sandalen, laarzen en meer bent u bij Meijerink Schoenen aan het juiste adres. De unieke Microwobbleboard zooltechniek van FitFlop sneakers, slippers, schoenen, sandalen en pantoffels bevordert tijdens het lopen uw spierontwikkeling. Ook helpt het hielspoor te verminderen. Voor optimale demping en maximaal comfort zijn de FitFlop zolen voorzien van een anatomisch voetbed. FitFlops zijn er voor dames en heren en zijn te verkrijgen in verschillende pasvormen en diverse wijdtematen.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Vegetarisch Ricciotti ensemble maakt er een Beestenbende van

Het Ricciotti ensemble maakt van zijn nieuwe tournee één grote apenkooi en...
Lees meer