Behoud je zelfstandigheid met een traplift van Triwa

TRIWA-trapliften1

Er zijn talloze situaties denkbaar waarin je, voor korte of langere tijd, minder mobiel bent. Voor mensen die slecht ter been zijn, of die helemaal niet meer kunnen lopen, vormen trappen een onneembare hindernis. Dat kan in eigen huis voor behoorlijk wat problemen zorgen. Immers, hoe bereik je dan nog je eigen slaapkamer of badkamer? In dergelijke situaties kan een traplift uitkomst bieden.

Toepasbaar in vrijwel elke situatie

Naar mate we ouder worden, krijgen we te maken met steeds meer lichamelijke gebreken. Wanneer de mobiliteit afneemt, vrezen mensen vaak voor een noodzakelijk verhuizing naar een woning waar alles gelijkvloers is. Maar afscheid nemen van je eigen huis is een stap die je liever niet neemt en ook vaak helemaal niet hoeft te nemen. Ook wanneer je, bijvoorbeeld ten gevolge van een ongeval of ziekte, plotseling niet meer in staat bent om te lopen, is een verhuizing over het algemeen niet noodzakelijk. Met de maatwerk trapliften van Triwa is in vrijwel alle gevallen een passende oplossing te realiseren. Denk dus vooral niet dat je trap te steil is, dat een traplift niet mogelijk is omdat de trap een draai heeft of dat er niet voldoende ruimte is voor een dergelijke voorziening, want vaak is het tegendeel waar. Dankzij de jarenlange expertise van Triwa in deze branche kan bijna altijd een geschikte traplift worden geplaatst.

Ook voor rolstoelgebruikers

Zelfs wanneer je aan een rolstoel gekluisterd bent, is er een goede oplossing beschikbaar. Met de platformliften van Triwa krijg je als gebruiker je vrijheid en onafhankelijkheid geheel terug. Met behulp van een platformlift is het een fluitje van een cent om jezelf, compleet met rolstoel, naar de bovenverdieping te verplaatsen. Snel, veilig en geheel aangepast aan jouw wensen. Geen beroep meer hoeven doen op anderen, geen kostenverslindende verbouwingen en gewoon blijven genieten van je eigen huis, het kan dankzij de trapliften van Triwa.

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

World Press Photo 2018 open in De Nieuwe Kerk

Op zaterdag 14 april is in De Nieuwe Kerk Amsterdam World Press...
Lees meer