Arie Boomsma presenteert Healthy Academy Walk Zondag 29 september – Noordwijk

Op zondag 29 september 2019 wordt in het Nationaal Park Hollandse Duinen in Noordwijk de allereerste editie van de Healthy Academy Walk georganiseerd. Deze vernieuwende masterclass beleef je niet zittend in je stoel, maar tijdens een heerlijke wandeling! Samen met host Arie Boomsma en drie inspirerende sprekers wandel je ongeveer zeven kilometer door de prachtige Noordwijkse natuur. Want wandelen is niet alleen goed voor je conditie, hart- en bloedvaten, tijdens een wandeling neem je ook beter informatie in je op én het verhoogt je creativiteit. Healthy Academy Walk combineert een gezonde wandeling door de duinen met leerzame masterclasses van ondernemer Nina Pierson, topsporter Gregory Sedoc en psycholoog Ap Dijksterhuis.

Iedere spreker neemt tijdens de Healthy Academy Walk 20-30 minuten voor zijn rekening met thema’s als geluk, gezondheid en succes. Host Arie Boomsma en de sprekers wandelen mee en zijn te horen door een koptelefoon, die aan de deelnemers wordt uitgedeeld. Dankzij de koptelefoon komt de informatie nog beter binnen en kan het direct verwerkt en toegepast worden.

Ap Dijksterhuis is psycholoog, hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen en gespecialiseerd in het onderbewustzijn en intuïtief denken. Ap is auteur van de bestseller ‘Het slimme onbewuste’ en vertelt tijdens de Healthy Academy Walk meer over geluk en waarom we daarnaar streven. Multi- ondernemer Nina Pierson is hoofdredacteur van het online magazine Bedrock en startte samen met haar man de succesvolle saladebarketen SLA. Nina zal inspireren op het gebied van duurzaamheid en wat je kunt bijdragen aan een betere en gezondere wereld. Topsporter en deelnemer van Expeditie Robinson Gregory Sedoc, kan veel vertellen over succes. Uit ervaring weet hij dat dit niet alleen een kwestie is van talent en geluk hebben, maar dat je de top bereikt door vooral hard te werken. Gregory leert wandelaars hoe om te gaan met stress, druk en hoe je in de ultieme focus flow komt.

De Healthy Academy Walk staat voor een inspirerende en verfrissende wandeling, waarbij verrijking centraal staat.

Healthy Academy Walk
Datum: 29 september 2019
Locatie: Noordwijk
Verkoopprijs: € 49,50 excl. service fee via www.healthyfest.nl

(Foto: aangeleverd)

 

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie Pluswijzer

Citrusboompjes: fris en fruitig

Citrusboompjes in twee woorden? Fris en fruitig! In maart kunnen de planten,...
Lees meer