André Rieu’s Nieuwjaarsconcert 2019 vanuit Sydney te zien in bioscopen in Nederland

Een feestelijk begin van 2019 voor de hele familie met André Rieu’s Nieuwjaarsconcert! Het allereerste Nieuwjaarsconcert van André Rieu dat speciaal voor vertoningen in bioscopen is opgenomen in de Town Hall in Sydney, Australië. Op vrijdag 11 en zondag 13 januari 2019 kan iedereen genieten van de Koning van de Wals die zijn volledig nieuwe show presenteert in verschillende bioscopen door heel Nederland. André Rieu’s Nieuwjaarsconcert vanuit Sydney is hét perfecte muzikale cadeau om tijdens de komende feestdagen uw familie en vrienden mee te verrassen of om samen in de bioscoop te beleven.

Met Sinterklaas en Kerst staat gezelligheid centraal. Eindelijk weer even echt tijd voor elkaar en dé tijd om je naasten te verwennen met mooie en originele cadeaus. Wie verrast u met kaarten voor André Rieu’s Nieuwjaarsconcert in de bioscoop? Het concert had niet op een betere locatie opgenomen kunnen worden dan in het indrukwekkende Town Hall in Sydney. De prachtige, intieme locatie past perfect past bij dit unieke muzikale optreden waarmee Rieu het nieuwe jaar inluidt.

André Rieu’s Nieuwjaarsconcert vanuit Sydney is de ideale manier om het nieuwe jaar te vieren. Uiteraard wordt de Koning van de Wals weer vergezeld door zijn geliefde en populaire Johann Strauss Orkest, met wie hij al langer dan dertig jaar optreedt. Daarbij zal de maestro zijn sopranen van wereldklasse en The Platin Tenors verwelkomen. Geniet van backstage-toegang, interviews met André, muzikale favorieten en vele verrassingen in deze spectaculaire en feestelijke show waar André een repertoire speelt van zowel klassieke muziek als popmuziek.

Kijk voor meer informatie op: www.andreincinemas.com

Reageer op dit artikel
Meer van Redactie 50 Pluswijzer

Opnieuw flinke afname van huiseigenaren met betalingsachterstand op hun hypotheek

Het aantal huiseigenaren dat kampt met een betalingsachterstand op hun hypotheek blijft...
Dit artikel lezen