André Rieu én André van Duin op witte doek Stadsschouwburg Velsen

De theaterplannen van André Rieu staan vanwege de coronaperikelen nog even in de ijskast. Maar helemaal weg uit de theaters is het Maastrichtse fenomeen, dat dit jaar zijn 15-jarig jubileum had willen vieren, niet. Voor zijn trouwe fans stelde de Koning van de Wals een bioscoopfilm samen, ‘Magical Maastricht’, gevuld met de meest spectaculaire en gevoelige hoogtepunten uit zijn succesvolle concerten op het Maastrichtse Vrijthof. De vrolijke en feestelijke sfeer van de legendarische openluchtshows krijgt deze zomer op het witte doek dus een nieuw leven ingeblazen. De Stadsschouwburg Velsen, waar André Rieu én André van Duin eerder al hun eigen theatersporen verdienden, maakt als kersvers filmtheater graag mooie sier met de unieke Rieu-film, die slechts drie weken in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Tussen de muziek door stapt naast Rieu niemand minder dan theater- en televisiester André van Duin in de schijnwerpers van het Maastrichtse Vrijthof. Hij is als gastheer de rode draad in de film en neemt tussen alle bedrijven door aan zijn naamgenoot ook nog eens een exclusief interview af. 

Voor de miljoenen Rieu-fans een unieke mogelijkheid om de walsenkoning van dichtbij te leren kennen. In een hartverwarmend muziekspektakel waarin Rieu schittert als altijd.

26 augustus

De film wordt twee keer gedraaid op woesdag 26 augustus: om 13.30 en om 19.30 uur, een kaarte kost 14,50. De kaartverkoop is gestart via www.stadsschouwburgvelsen.nl. (Foto: Andre Rieu Productions-Piece of Magic Entertainment)

Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
Excursie Huis te Manpad door vroege bloeiers nu de moeite waard
Op zaterdag 1 februari a.s. beginnen de wekelijkse excursies op Huis te...
Read More
0 replies on “André Rieu én André van Duin op witte doek Stadsschouwburg Velsen”