André Rieu: 70 Years Young

050719, Maastricht: Andre Rieu op het Vrijthof. Foto: Marcel van Hoorn.

André Rieu viert zijn 70e verjaardag samen met zijn publiek op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2020 in meer dan 110 bioscopen in het hele land. In André Rieu: 70 Years Young neemt André Rieu het publiek mee op een bijzondere reislangseen aantal van zijn meest ongelofelijke optredens. Een prachtig historisch document, samengesteld door André zelf.

Samen met zijn Johann Strauss Orkest toont André Rieu ons in André Rieu: 70 Years Young enkele van zijn meest opvallende optredens op de meest spectaculaire locaties ter wereld, waaronder Schönbrunn Vienna, Radio City Music Hall New York en het Kroningsconcert in Amsterdam. Bovendien haalt André Rieu in een exclusief interview met bioscoopgastvrouw Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven en zijn liefde voor muziek. Ook neemt hij het bioscooppubliek mee op een exclusieve tour door zijn eigen huis in Maastricht.

Al decennia wordt Rieu als de grootste artiest voor klassieke muziek geroemd. Met meer dan 40 miljoen verkochte platen en meer dan 700.000 tickets per jaar is het dan ook geen wonder dat hij door de New York Times ‘de maestro van de massa’ wordt genoemd.

Voor meer informatie over André Rieu: 70 Years Youngwww.andreincinemas.com

Over Piece of Magic
André in Cinemas wordt geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd door Piece of Magic Entertainment (POM), gevestigd in Amsterdam. Het productie- en distributiebedrijf dat in 2017 werd opgericht, startte met een serie concerten van André Rieu op het witte doek. Inmiddels brengt Piece of Magic Entertainment grootse (semi)live-evenementen uit in ruim 3.000 bioscopen, in meer dan 90 landen, variërend van multiplexen tot onafhankelijke bioscopen en niet-traditionele bioscooplocaties. In Nederland gebeurt dit onder andere in de theaters van Pathé, Kinepolis, Vue Nederland en vele onafhankelijke bioscopen en filmtheaters.

Over André Rieu
Bekend om zijn energieke en feestelijke liveoptredens en met een wereldwijde verkoop van meer dan 40 miljoen albums en DVD’s is André ‘s werelds grootste pop-klassieker en staat hij constant op de wereldranglijst van best scorende artiesten. Zijn Johann Strauss Orkest, met maar liefst 60 muzikanten, begon in 1987, en zijn spectaculaire live shows hebben hem al meer dan drie decennia lang honderdduizenden fans van over de hele wereld opgeleverd. (foto: André Rieu Productions – Piece of Magic Entertainment)

Reageer op dit artikel
Tags from the story
More from Redactie Pluswijzer
Museum gaat weer stomen
De afgelopen periode hebben de vrijwilligers alle machines een onderhoudsbeurt gegeven, gesmeerd...
Read More
0 replies on “André Rieu: 70 Years Young”