All American Bowling opent 18 holes minigolfbaan

Gaat u er dit voorjaar lekker op uit? De Bollenstreek is een veelzijdige en aantrekkelijke omgeving. U vindt er stranden, uitgestrekte duingebieden en gezellige plaatsjes. Ook Noordwijkerhout heeft leuke trekpleisters waaronder All American Bowling. Hier vindt u alles wat een geslaagd uitje compleet maakt. Tijdens de paasdagen heeft het eigentijdse bowlingcentrum een primeur. In de sfeervol aangelegde voortuin wordt de All American Minigolf geopend. Op deze achttien-holes midgetgolfbaan geniet u met het hele gezin van dit populaire spel. 

Totaalbeleving

Hecht u tijdens een uitje veel waarde aan de totale beleving? Dan is een bezoek aan All American Bowling & Minigolf absoluut de moeite waard.  Op de bowlingbaan geniet u van prachtige videobeelden, muziek en spetterende lichteffecten. Bij het bowlingcentrum dat zich bevindt in het Flamingo`s Partycenter bent u het hele jaar door welkom. De fonkelnieuwe minigolfbaan biedt tijdens de lente- en zomermaanden bruisende recreatiemogelijkheden. Ook hier doet de sfeer de USA absoluut eer aan. De midgetgolfbanen zijn aangelegd op speciaal kunstgras. Hierop zijn bouwsels en hindernissen gerealiseerd. Daardoor komt u voor allerlei verrassingen te staan wat de baan voor zowel volwassenen als kinderen een leuk familieuitje in Noordwijkerhout maakt.  

Aangenaam toeven

Op het terras van All American Minigolf is het aangenaam toeven. Vanuit de speciale All American Ice-Cream Truck worden lekkernijen in stijl geserveerd. U kunt proosten met verfrissende drankjes en smullen van verkoelende milkshakes, slush puppies en softijsjes met wel 25 verschillende toppings. Natuurlijk mogen All American Burgers en Texas Spareribs niet op het menu ontbreken. Ook ’s avonds vindt u op het terras een en al sfeer. De tuin is aangekleed met gekleurde verlichting en op de achtergrond speelt gezellige Zuid-Amerikaanse muziek. Dit is het perfecte decor voor Midsummer Night Moonlight Minigolf. Een ideale activiteit tijdens zwoele zomeravonden.

Ruime openingstijden

All American Bowling & Minigolf heeft ruime openingstijden. Tijdens de schoolvakanties en in juni t/m augustus is de minigolf de hele week geopend vanaf 11.00 uur. De reguliere openingstijden zijn di. t/m do. v.a. 12:00 uur en het weekend vanaf 11:00 uur. De entree voor kinderen tot twaalf jaar bedraagt €5,50 en volwassenen betalen €6,50. Op de website van All American Bowling & Minigolf vindt u leuke deals in combinatie met Magic Bowling, hapjes, drankjes, burgers en plategrillen.

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Bollenkwekers klaar voor toeristengolf
Bollenkwekers Mark Hulsebosch (l) en Allan Visser (r) uit Noordwijkerhout distribueren banners...
Read More
0 replies on “All American Bowling opent 18 holes minigolfbaan”