Voor een speciale uitzending van BinnensteBuiten gaat het programma naar buiten. Op 16 en 17 september organiseert KRO-NCRV het BinnensteBuiten Festival waar tv-opnamen van worden gemaakt. Alles wat BinnensteBuiten als tv-programma zo populair maakt, is verzameld op het nieuwe festival midden in het bos van Lage Vuursche. Inspiratie om op een aangename en duurzame manier te leven staat centraal. De makers en de experts zijn er om bezoekers te inspireren.
 Naast de opnamen voor de speciale uitzending van BinnensteBuiten wordt er live radio gemaakt door Paul Rabbering, Bert Haandrikman en Jeroen Kijk in de Vegte en treden er diverse artiesten op.
Er zijn kookdemonstraties van chef-koks Sharon, Leon en Alain en wijnproeverijen met sommeliers Milton en Lendl en wandelingen met boswachter Marieke en vogelaar Camilla. Tuinexpert Martin is er voor alle ‘groene’ vragen en de interieur-stylist deelt haar woonideeën. Bij BinnensteBuiten hoort lekker eten, dus zijn er diverse foodtrucks. En voor de radioliefhebbers zijn er radioworkshops. BinnensteBuiten Festival, 16 en 17 september ‘Buiten in de Kuil’ in Lage Vuursche. Voor meer informatie en voor kaarten ga naar de website.
Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Kerstfair in De Hoep
Op zondag 16 december luidt PWN Bezoekerscentrum De Hoep aan de Johannisweg...
Read More
0 replies on “”