14th Amsterdam Tattoo Convention 2018

De meest toonaangevende tattoo conventie van de Benelux komt er weer aan, en is nu groter dan ooit! De 14e editie van de Amsterdam Tattoo Convention 2018 biedt plaats aan ongeveer 425 van de beste tattoo artiesten uit binnen- en buitenland en vindt plaats van 2 tot en met 4 november in hal 7 van RAI Amsterdam.
De Tattoo, Bodyart en Street Art Conventie is al jaren een niet te missen evenement voor alle tattoo liefhebbers. Van traditionele hand-poked tattoo tot New School / cartoon stijl, van realistisch tot dot work, alle tattoostijlen zijn op deze conventie vertegenwoordigd en iedereen is welkom op dit altijd vriendelijke evenement.
Bezoekers kunnen zich natuurlijk zelf laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden kunst, fotografie en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen.
Natuurlijk is er op de conventie zoals altijd veel aandacht voor street art: diverse street art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten. Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves. Op het podium zijn diverse shows, live muziek en tattoo wedstrijden te zien. Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie op www.tattooexp.eu

Openingstijden: Vrijdag 2 november van 12.00 tot 23.00, zaterdag 3 november van 11.00 tot 23.00 en zondag 4 november van 11.00 tot 20.00 uur. Entree: Op vrijdag 2 november kost een dagkaart €12,-. Op zaterdag 3 november en op zondag 4 november kost een dagkaart 18,- euro. Een weekendkaart kost 42,- euro. Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht. (Foto: aangeleverd)

Reageer op dit artikel
More from Redactie Pluswijzer
Kom tot rust op een vakantiepark in Frankrijk
De beste tijd is aangebroken om uw vakantiebestemming te boeken. Nu is...
Read More
0 replies on “14th Amsterdam Tattoo Convention 2018”